Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Pelte ve Güneyçayır Köy Konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ merkeze bağlı Pelte ve Güneyçayır Köyü’nden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 27 Ekim– 11 Aralık tarihleri arasında teslim edilecek. 

Başkan Şerifoğulları’na, Kitap Fuarı’nda yoğun ilgi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapılarını açtığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Kitap Fuarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Fırat Üniversitesi’ne öğretim elemanı alınacak 

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Fırat Üniversitesi’ne 27 Öğretim Üyesi 19 Öğretim Elemanı alınacak. 

Baskil Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı açıldı

Baskil Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı açıldı. Açılışa Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, MHP Baskil İlçe Başkanı Vehbi Genç, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Türkiye Kamu Sen Şube Başkanları katıldı. 

ELFED Cumhuriyetin 100. Yılında Çayda Çıra İle Dev Ay Yıldız Gösterisi Düzenledi

Elazığ Dernekler Federasyonu, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Çayda Çıra ve 1923 mumla Yenikapı Etkinlik Alanı’nda dev bir Ay-Yıldız oluşturdu. Oluşturulan görsel şölen vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Kitap Fuarı’na vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor

Geçtiğimiz gün kapılarını ziyaretçilere açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kitapseverler, bu önemli organizasyon için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi 

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Ömer Ateş, partilerinin her geçen gün büyüdüğünü ve güçlendiğini kaydetti. 

Elazığ Tanıtım Günleri sona erdi 

Elazığ Dernekler Federasyonu tarafından Yenikapı’da düzenlenen ve yoğun ilgi gören Elazığ Tanıtım Günleri sona erdi. 

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, bugün öğle saatlerinde Rızaiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaş ve yaralananlar için mesaj yayımladı. 

ELAZIĞ İHH: “YARDIM YAPARKEN ONAYLI MAKBUZLARA DİKKAT EDİN!”

İşgalci İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırıların ardından Gazze’ye yardım ulaştırmak amacıyla kampanya başlatan İHH Elazığ Temsilciliği, yetkisiz ve art niyetli bazı kişilerin de halkımızdan yardım topladıkları ve bunlara itibar edilmemesi gerektiği yönünde bir açıklama yaptı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.” dedi.

Elazığ’da Deprem! 

Elazığ’da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

ELAZIĞ İNTERNET MEDYASINDAN ‘İSRAİL’ TEPKİSİ

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği öncülüğünde ilimizde bulunan 15 haber sitesi ortak bir bildiri yayınlayarak, kurulduğu günden bugüne Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail’i kınadıklarını ve bu orantısız savaşın artık sona ermesini istediklerini açıkladı.

Kazan’ın “Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru Ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri” adlı kitabı ile okuyucuları ile buluştu 

Hadis, Arap dili ve Edebiyatı alanında çalışmalar yapmakta olan İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Kazan “Hanefi Alimlere Göre Hadis Usulü” adlı eserinden sonra “Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri” adlı eseri Asalet Yayınları tarafından okuyucularının beğenisine sunuldu. 

Elazığ’da hak sahipliği itiraz süreci sona eriyor 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yapıları hasar alan ve hak sahipliğini itiraz edenler için süreç 27 Ekim Cuma Günü sona erecek. Maden İlçesi içinse süreç 30 Ekim’e kadar devam edecek. 

Başkan Kılıç: Gazze’de soykırım yapılıyor 

Sağlık-Sen, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği basın açıklaması ile İsrail’in Filistin’e saldırılarını kınadı. Elazığ’da seslerin yükseldiği nokta fethi sekin şehir hastanesi önü oldu. 

Solo Türk Akrobasi Timleri gösterisi gerçekleştirilecek 

Solo Türk Akrobasi Timleri, Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla 28 Ekim’de Elazığ’a geliyor. 

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 100. Yılı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde büyük bir coşku ile kutlandı

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel bireyler, Cumhuriyetin 100. yılına özel kutlama programı düzenledi. Özel bireyler düzenlenen programda hazırladıkları birbirinden güzel etkinlikleri izleyicilere sundu.

Elazığ Barosu İsrail’i Uluslararası Ceza Mahkemesine şikayet etti 

Elazığ Barosu, İsrail’in savaş suçu işlediği gerekçesi ile cezalandırılması için uluslararası ceza mahkemesine suç duyurusunda bulundu. 

Toplam 5351 haber.