Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

ELAZIĞSPOR’DAN PROF. DR. YASEMİN AÇIK’A TEŞEKKÜR 

Kısa adı ELİKAD olan Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı takımımızın Karşıyaka ile oynayacağı müsabakanın konaklama giderlerini üstlendi. Elazığspor kulübü, Prof. Dr. Açık’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. 

BAĞIMSIZ EMEKLİLER SENDİKASI KURULDU

Emeklilerin sorunlarını ve taleplerini daha güçlü bir şekilde dile getirerek çözümler üretmek amacıyla Bağımsız Emekliler Sendikası adıyla yeni bir sendika kuruldu.

Ömer Serdar’a önemli bir görev daha 

7 Ekim tarihinde yapılan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçilen ilimiz 26. dönem Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan yardımcısı görevine yeniden atandı. 

Vali Toraman, Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Halk Günü” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşları makamında ağırlayan vali toraman, talep ve sorunları dinleyerek birer birer not aldı. 

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı 

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yerinde dönüşüm konusu başta olmak üzere çeşitli konular görüşüldü. 

MÜSİAD Dost Meclisi’nin Gündeminde Filistin vardı 

MÜSİAD Dost Meclisi’nin bu defaki konukları uluslararası Filistin’e destek federasyonu başkanı Münir Said ve Mavi Marmara Gazisi Beytülmakdis Öncüleri Derneği Başkanı Muharrem Güneş oldu. Toplantının gündeminde Filistinlilere yapılan zulüm ve İsrail’in izlediği politika vardı. 

Başkan Şerifoğulları, Tarihi Harput-Hüseynik Yolu’nda

Vizyon projeleri yatırıma dönüştürerek Elazığ’ı geleceğe taşımaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, medeniyetler merkezi Harput’a uzanan tarihi Hüseynik Yolu’nun sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

BAŞKAN YASİN YILMAZ: YURTBAŞI BELDEMİZE HİZMET ETMEK BİZLER İÇİN ONURDUR

Elazığ’ın hızla gelişen beldesi Yurtbaşı’nda belediye hizmetleri göz dolduruyor. Belde sakinleri için gecesini gündüzüne katan Başkan Yasin Yılmaz, söz verdikleri projelerin bir bir hayat bulduğunu belirterek bundan sonra da aynı azim ve heyecanla çalışacaklarını kaydetti.

Erdoğan: Başvuru yapamayanlar için yeni imkan doğdu

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Avukat Murat Erdoğan bir basın açıklaması yaparak 24 Ocak depreminde hak sahipliği başvurusunu kaçıranlar için 1. İdare Mahakemesi’nin kararı ile yeniden hak sahipliği başvuru imkanı sağlandığını söyledi.

Öğrencilere telefon ve bilgisayar desteği Resmi Gazete'de

Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ile, satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefon ve bilgisayarlarda en fazla 5 bin 500 TL destek sağlanacak.

Vali Toraman’dan şehidimizin ailesine geçmiş olsun ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın ailesini ziyaret ederek yaşanan hırsızlık olayı sonrası geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısı yapıldı 

Elazığ Kent Konseyi Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 

İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü öncülüğünde; Mevlid-i Nebi İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi.

Açıkkapı: Kalkınma planı ile istikrar ve dengeli büyüme hedefliyoruz 

On İkinci Kalkınma Planı'na ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “60 yılı aşkın planlama deneyimiyle, toplumun tüm kesimleri için uzun vadeli bir perspektif ve hedef birliği oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi. 

Bahçeli'den Gazze için müthiş çıkış!

İsrail'e verdiği 24 saat süre dolan Bahçeli, Türkiye'nin barışı sağlamak için en sert şekilde tepkisini ortaya koymasını istedi. Bahçeli, kendisinin de gerekirse Gazze'ye gideceğini söyledi, "Şafak sökmeden orada olmasını biliriz" dedi.

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin ihalesi kesinleşti 

Palu-Kovancılar 150 Yataklı Devlet Hastanesi yapım işi ihalesi kesinleşti. 

Fırat Üniversitesi Hayır Kermesi açıldı 

Fırat Üniversitesi’nde maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kermes açıldı. 

Milletvekili Keleş'in Karakoçan ve Kovancılar temasları

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile temaslarda bulundu.

Toplam 5351 haber.