Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

İsrail ordusu, rehine operasyonu bahanesiyle Gazze'ye girdi

Gazze'de günlerdir hava bombardımanlarıyla katliam yapan İsrail ordusu, rehine operasyonları için karadan Gazze'ye giriş yaptı. İsrail ordusundan son dakika açıklaması geldi.

Gürkan: Yeni sanayi sitesi süreci başlamıştır

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, Yeni Sanayi Sitesi’nin Çamyatağı köyü sınırları içerisinde yapılmasının kararlaştırılmasıyla birlikte sürecin başladığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Çınar, Bakan Bolat’a taleplerini iletti 

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, 14. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı sonrası Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile bir araya gelerek işletmelerin sorun ve taleplerini iletti. 

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı 28 Ekim - 5 Kasım’da

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar Ve Kongre Merkezi’nde 28 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında kitap fuarı düzenlenecek.

İstanbul Yenikapı’da Elazığ rüzgarı esecek

Elazığ Dernekler Federasyonu’nun 26-29 Ekim’de İstanbul Yenikapı’da düzenleyeceği Elazığ Tanıtım Günleri’ne sayılı günler kaldı. Tanıtım günlerine yoğun katılım bekleniyor.

Elazığ Yeni Sanayi Sitesi’nin yeri netleşti

AK Parti Elazığ Milletvekilleri tarafından yapılan duyuruya göre Yeni Sanayi Sitesi’nin Merkez Camyatağı köyü sınırları içerisinde yapılması Tarım ve Orman Bakanlığı MERA komisyonunca uygun görüldü.

Avrupalı öğrencilerden Harput’a tam not

Erasmus programı kapsamında ilimizi ziyarete gelen yabancı uyruklu öğrenciler, Elazığ Belediyesi’nin tarihi kent Harput’u yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğe taşımak adına gerçekleştirdiği önemli projeleri yerinde gezerek şehrin ilk yerleşim yeri olan Harput hakkında bilgi sahibi oldular.

Başkan Şerifoğulları, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırlanan, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını yeni dönemde de gençlerle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Şerifoğullarını alkışlarla ve “Büyük Başkan” sloganları ile karşıladı.

Milli Eğitim tarihin en büyük okulu hızla yükseliyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) tarafından Elazığ’a yaptırılan ve Milli Eğitim tarihini en büyüğü olacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hızla yükseliyor. 

Meclis Üyesi Aslan, muhtarlarla bir araya geldi 

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Raif Aslan, Sivrice Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. 

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

Fırat Üniversitesi 4 arsasını satışa çıkardı 

Fırat Üniversitesi eğitim amaçlı kullanılamayacak küçüklükteki 4 arsasını satışa çıkardı. 

Milletvekili Açıkkapı TBMM Genel Kurulunda konuştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda kanun teklifi ve İsrail konularıyla alakalı konuşma yaptı. 

Başkan Çağlar: İsrail Suç İşlemektedir! 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırıya tepki göstererek, masum sivil insanların öldürülmesinin insanlık suçu olduğunu söyledi. 

Meteorolojiden uyarı

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Başkan Şerifoğulları, Spor Köyü inşa çalışmalarını inceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Işıkver, Tarım Bakanı ile bir araya geldi 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek, Elazığ’ın sorunlarını iletti. 

Fırat Üniversitesinin etkinliği iptal edildi 

Fırat Üniversitesinin 19 Ekim Perşembe günü gerçekleştireceği “Kampüste Açık Hava Sineması” etkinliği Filistin’de yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 

Beşir Derneği’nden Filistin için bağış kampanyası 

“Filistin’e Sahip Çık, Kardeşinin Yanında Dur” sloganıyla yola çıkan Beşir Derneği, bağış kampanyası başlattı. 

Toplam 5351 haber.