Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Mevlana’yı anma programı iptal edildi 

Elazığ Belediyesinin 20 Ekim Cuma günü düzenleyeceği Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı Milli Yas sebebiyle iptal edildi. 

Hak sahipliği itiraz süreci devam ediyor 

Çifte felaketlerde yapıları hasar alan ve hak sahipliği sonuçlarına itiraz eden vatandaşlar için, itiraz süreci 27 Ekim’de sona erecek. 

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları iptal edildi 

Elazığ Valiliğinin düzenleyeceği 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları Gazze’de yaşanan olaylar nedeniyle iptal edildi. 

Türkiye’de 3 Günlük Milli Yas İlan Edilecek 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı nedeniyle 3 gün süreyle milli yas ilan edileceğini açıkladı. 

Milletvekili Erol: Saldırı Açık Bir Savaş Suçudur 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsrail’in Gazze’de El Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. 

Başkan Bal: İnsanlık Suçu İşleyen İsrail’i Lanetliyoruz 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından açıklamalarda bulundu. 

Milletvekili Doğan: Maden doğalgaza ne zaman kavuşacak? 

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na soru önergesi vererek Madenli vatandaşların doğalgaz beklediğini söyledi. 

Başkan Kavaklı: Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz 

HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Gazze'de yaşanan olaylara dikkat çekmek amacıyla Malatya Kürecik'te bulunan NATO askeri üssünün kapatılması için Malatya'ya gitti. Başkan kavaklı yaptığı açıklamada “Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz” dedi. 

İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi 

Elazığ İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında gerçekleştirildi. 

Açıkkapı: Güçlü Elazığ, güçlü Türkiye için çalışacağız 

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, güçlü Elazığ, güçlü Türkiye için var gücümüzle çalışacağız. 

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Elazığ Belediyesi, YKS’ye girecek öğrencilere desteklerini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında bu sene sınavlara girecek öğrencilere YKS rehberlik planlayıcısı dağıttı.

AED Başkanlığına Dr. Ahmet Yılmaz getirildi 

Avrupa Elazığlılar Derneği yeni yönetimini belirledi. Daha önce dernekte genel sekreterlik görevi yapan Dr. Ahmet Yılmaz yeni dönemde iki yıllık başkanlık yapacak.

Mevlana’yı anma programı düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2023 yılını “Mevlana Yılı” ilan etmesi dolayısıyla, 20 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı düzenleyecek.

İşte Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası

Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası ortaya çıktı. Ekonomide yol haritası olacak 12'nci Kalkınma Programı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek örgütlerimizin, iş dünyamızın katkılarıyla, ortak akılla hazırladığımız 12’nci Kalkınma Planımızı bugün Meclisimizin takdirine sunuyoruz.' dedi.

Çolak, Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Açıkladı 

Mehmet Nuri Çolak, AK Parti’den Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayarak seçim kampanyalarına başladıklarını ifade etti. 

Elazığ’da 46 Projeye 150 Milyon TL Hibe Desteği 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme kurumu 13. başvuru çağrı Dönemi’nde 46 adet projenin kabul edildiğini duyurdu. 

Maden’deki depremzedelerin hak sahipliği başvuruları sonuçlandı 

Elazığ Valiliği, Maden ilçesindeki depremzedelerin hak sahipliği başvurularının sonuçlandığını duyurdu. 

Akıllı Kent Uygulamaları vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor

Teknolojik yenilikleri hizmete sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği Akıllı Kent Uygulamaları ile vatandaşların yaşamları kolaylaşırken, daha hızlı ve kaliteli hizmet almaları sağlanıyor.

Toplam 5351 haber.