Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ’da Geleceğinizi Sanatla İnşa Edin Projesi

Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hayata geçirilen “Geleceğinizi Sanatla İnşa Edin” projesi ile İtalya, Litvanya, Portekiz ve Polonya’dan öğretmen ve öğrencilerden oluşan 26 kişilik ekip Elazığ’a geldi.

Tanoğlu, son yolculuğuna yarın uğurlanacak 

Cumartesi günü İstanbul’da vefat eden Süryani Cemaati Vakfı Başkanı Diş Hekimi İshak Tanoğlu, Salı günü Elazığ’da son yolculuğuna uğurlanacak. 

Ülkü Ocaklarından yazılım eğitimi 

Ülkü Ocakları Elazığ il başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programında hızlı okuma yazılımı ve uzaktan eğitim yazılımı anlatıldı. 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’ndan Milletvekili Erol’a cevap 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un, AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın etkinliğine il bürokratlarının katılması ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Milletvekili Erol’a iddialarının üzerine cevap verdi. 

Erol: Bürokratların bu tavrı kabul edilebilir bir durum değil 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın etkinliğine il bürokratların katılmasının doğru olmadığı gibi kabul edilebilir bir durumda olmadığını ifade etti. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu

Afet riski altındaki alanlarla bu alanlar dışındaki riskli yapıların bulunduğu arsa ve arazilerde kentsel dönüşüm uygulamaları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığınca yapılacak.

Bankur: Memurun Tek Umudu, Türkiye Kamu-Sen’dir 

Türk Büro-Sen Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur, “7. dönem toplu sözleşme de göstermiştir ki, yetkili sendikanın memurun hakkını arayacak ne bilgisi ne becerisi ne de amacı vardır. Memurun tek umudu, Türkiye Kamu-Sen’dir.” Dedi. 

Keleş: Deprem sonrası çiftçiye yapılan destekler etkili bir müdahaledir 

6 Şubat depreminin ardından çiftçilere yönelik desteklerin arttığını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı çiftçi sayısının bir yıllık sürede, 15 binden 746'dan 16 bin 779'a yükselmiş olmasının tarım sektöründeki büyümeyi gösterdiğini ifade etti. 

ELBİRFED Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu’nun Ankara'daki yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda Elazığ'lı vatandaşların yanı sıra Elazığ'ın önde gelen isimleri de katıldı.

Hemşehrimiz Selami Öcal’a yeni görev 

İlbank Elazığ Bölge Müdürlüğü’nde Genel Müdürlük İç Kontrol Sorumlusu olarak görev yapan Hemşehrimiz Selami Öcal, Diyarbakır İlbank Bölge Müdürlüğü görevine atandı. 

43 İşyerinin anahtar teslim tarihleri belli oldu 

6 Ekim tarihinde gerçekleştirilen kura çekiminde dükkanları belirlenen hak sahipleri iş yerlerinin anahtarlarını 16 Ekim tarihinden itibaren teslim alabilecekler. 

Milletvekili Erol’dan Bakan Işıkhan’a soru önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM’de Elazığ'daki işsizlik sorununu ile ilişkin soru önergesi verdi. 

Milletvekili Nazırlı, İsrail’e uyarıda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’da TBMM’de söz alarak İsrail’e uyarıda bulundu. 

Başkan Alan, üyelerin taleplerini dinledi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, faaliyetlerini sürdüren oda üyelerini ziyaret etti. 

Erbakan'dan İsrail ve ABD'ye yaptırım uygulansın çağrısı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazze'de devam eden saldırılar nedeniyle İsrail ve ABD'ye yaptırım uygulanması çağrısında bulundu.

Temizer’den Sonra Elazığ’a en çok hizmet eden başkan

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’a kazandırdığı büyük yatırımlar ve hizmetlerle kamuoyunun takdirini topluyor. 

Başkan Şerifoğulları; Tunceli, Malatya, Bingöl Valileri İle Belediye Başkanlarını Harput’ta Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Kalkınma Ajansı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Tunceli, Malatya, Bingöl Valileri ve Belediye Başkanlarını Harput’ta ağırladı.

İl Emniyet Müdürü Karayel’den Başkan Alan’a ziyaret 

İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek İdris Alan ile bir araya geldi. 

Açıkkapı: Konut ihtiyacının giderilmesi için çalışmalar sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 2020 Sivrice ve 2023 Kahramanmaraş merkezli depremleri tüm şiddetiyle hisseden Elazığ'da depremlerin ardından ortaya çıkan konut  ihtiyacının giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Toplam 5351 haber.