Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Eğitim Bir Sen genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı 

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi tarafından genişletilmiş il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Talat Yavuz’da katıldı. 

Elazığ Belediyesi; Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi; yaşlı, kimsesiz ve engellilere yönelik ev tadilatı, ev temizliği, sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaçlar kapsamında verdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Hac kuraları için tarih verildi!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gelecek yıl Hac yolculuğuna Türkiye'den 85 bin hacı adayının uğurlanacağını kaydederek, kuraların ekim sonu veya kasım başında gerçekleştirileceğini duyurdu.

Anayasa Mahkemesi'nden ek MTV kararı! 

ANAYASA Mahkemesi, deprem yaralarını sarmak için çıkartılan EK Motorlu Taşıtlar Vergisi toplanmasına ilişkin karara yapılan itirazı karara bağladı. AYM, ek MTV'nin iptali talebini reddetti

Uzman isimden o ile uyarı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Yalova’da en büyük 6.4 büyüklüğünde deprem görülebileceğini ifade etti. Ercan, Yalova’nın 7.5 büyüklüğünde deprem üretebilecek Kuzey Anadolu Kırığının güney ile kuzey kollarının doğrudan etki alanları içinde olduğuna dikkat çekerek, “Kent büyümemeli” dedi.

Elazığ Belediyesi ADEM’den Erken Çocukluk Dönemi Eğitimi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), eğitimlerine devam ediyor.

Seyda Molla Bahri düzenlenen programla anıldı 

Hayatını Kuran ilmine adayan Elazığ’ın din alimi ve kanaat önderlerinden Seyda Molla Bahri  vefatının 9. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programla anıldı. 

Pertek Belediyesi’nden Feribotta sıcak çorba ikramı

Pertek Belediyesi, Ekim ayı itibariyle 06:00 ile 08:00 saatleri arasında belediye feribotunda sıcak çorba ikramında bulunacak

Başkan Gürkan, MÜSİAD 107. Genel İdare Kurulu’na katıldı 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD'ın Karaman’da düzenlenen 107. Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı. 

Elazığ Belediyesi’nden önemli açıklama! 

Elazığ Belediyesi dolandırıcılık yapan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı. 

Açıkkapı ve Nazırlı, Ağın’da vatandaşları dinledi 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Ağın ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. 

Beşir Derneği kandil simidi dağıttı 

Elazığ Beşir Derneği tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla Öğretmenevi önünde kandil simidi dağıtıldı. 

Genel Başkan Erbakan’dan vefa ziyareti

Malatya’daki temaslarının ardından Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül’ü işyerinde ziyaret etti.

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan acentelere destek 

Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli’nin turizminin canlandırılması amacıyla başlattığı Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin lira destek sağlayacak. 

Hemşehrimiz Soğukpınar’a önemli görev 

Elazığlı Hemşehrimiz Mehmet Soğukpınar İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Daire Başkanlığı görevine getirildi. 

Erbakan, Yazıkonak’ta vatandaşlarla buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Malatya’dan Bingöl’e giderken Elazığ'da Yazıkonak Beldesinde bir mola vererek burada partilileri ve vatandaşlarla buluştu. Genel Başkan Erbakan yaptığı açıklamada, “Elazığ halkı her zaman olduğu gibi bizleri yine bağrına bastı” dedi.

Esnaf Odaları başkanlarına kooperatifçilik eğitimi verildi 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri birlikleri Merkez Birliği tarafından düzenlenen eğitim programında esnaf odası başkanlarına temel kooperatifçilik eğitimi verildi 

Başkan Şerifoğulları: Söz verdik, yaptık

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 4.5 yıllık çalışmalarını Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde anlattı.

Toplam 5351 haber.