Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

ELAZIĞ’IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Elazığ’ın son yıllarda hızla gelişen beldesi Yurtbaşı, Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Göreve geldiği günden bugüne belde sakinlerinin rahat bir yaşam sürmesi adına çalışmalar gerçekleştiren Başkan Yasin Yılmaz, bu yönüyle her kesimin takdirini kazanıyor. Beldenin görünümünü değiştiren çalışmalara imza atan ve modern bir görünüm kazanmasını sağlayan Başkan Yılmaz’a Yurtbaşı Belde sakinleri büyük teveccüh gösteriyor.

Elazığ’ın Ağustos ayı araç sayısı belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı ağustos ayında 147 bin 260 oldu.

Milletvekili Nazırlı, Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu toplantısına katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın da aralarında bulunduğu Türk Heyeti, NATO Parlementer Asemblesi'nin Almanya'da düzenlediği 'Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu' toplantısına katıldı.

Başkan Şerifoğulları, 4.5 yıllık çalışmalarını anlatacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, düzenleyeceği basın toplantısında şehrin bugününe ve geleceğine dair 54 ayda hayata geçirdiği çalışmalarını paylaşacak.

Başkan Şerifoğulları Aksaray Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın dört bir yanına hizmet götüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Elazığ’da Cumartesi ve Pazar gününe dikkat! 

Meteorolojiden Elazığ ve çevre iller için toz taşınımı uyarısı yapıldı. Basra körfezinden gelecek olan tozlar Cumartesi ve Pazar günü Elazığ’da etkili olması bekleniyor. 

Milletvekili Keleş, Elazığ’da ziyaretlerini sürdürdü 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği ile Şehrülaziz El-Aziz Engelsiz Sosyal Yaşam ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

PTT Başmüdürlüğüne Topuzoğlu atandı

Memur - Sen Başkan Yardımcısı Süleyman Topuzoğlu, Elazığ PTT Başmüdürü olarak atandı. 

Başkan Tanrıverdi: G20 zirvesinin teması kabul edilemez 

73 Selamet Kuşağı Akıncıları Derneği Başkanı Ahmet Tanrıverdi, Hindistan'ın başkentinde gerçekleştirilen G20 zirvesinde Hindistan tarafından belirlenen "Tek dünya, tek aile, tek gelecek"  temasına tepki gösterdi. 

Başkan Kavaklı’dan esnafı ziyareti

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Abdullahpaşa esnafını ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi. 

Vali Toraman, Gaziler onuruna yemek verdi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle valilik tarafından düzenlenen yemekte, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.

İHH’dan yetim ve muhtaç ailelere kıyafet yardımı

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği tarafından yeni başlayan eğitim öğretim yılı öncesinde bin yetim ve muhtaç aileye kıyafet yardımında bulunuldu.

Başkan Gürkan, bölgenin sorunlarını Milletvekili Keleş’e iletti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ Çemişgezekliler Derneği Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GAZİLERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKARAK LAYIK OLDUKLARI HÜRMETİ GÖSTERECEĞİZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin üstün fedakarlıklarını ve mukaddes hatıralarını daima minnetle ve hürmetle yâd edeceğiz.” dedi.

Gençlik Merkezi okul ziyaretlerini sürdürüyor 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Çalışanları Bakanlık, İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. 

Aziz Gül Ortaokulu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi 

32 derslikli Aziz Gül ortaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Vatandaş Şahin Başkan'dan Memnun

Elazığ’ın üç farklı noktasında gerçekleştirdiğimiz tarafız ve objektif kamuoyu yoklaması sonucuna göre, Elazığ halkı mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden belediye başkanı olarak görmek istiyor. 

AK Parti teşkilatı engelli bireylerle buluştu 

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile engelli bireylerin sorun ve talepleri dinlendi. 

İmam Hatip mezunları bir araya geldi 

1984 – 1985 yılı imam hatip mezunları düzenledikleri yemek programında 40 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderdiler. 

Toplam 5351 haber.