Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Ticaret Borsası, yerli otomobil TOGG’u teslim aldı 

Elazığ Ticaret Borsası, Türkiye'nin Yerli ve Milli Otomobili TOGG'u teslim aldı. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Ticaret Borsası’na teslim edilen TOGG’un Elâzığ’a hayırlı olmasını temenni etti. 

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne vatandaşlardan teşekkür

Göreve başladığı günden bugüne şehrin görünümüne büyük katkılar sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çalışmalarına her kesimden beğeni geliyor.

Başkan Şerifoğulları, muhtarlarla istişarede bulundu

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu’nun istişare toplantısı Ulukent Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılım sağladığı toplantıda, muhtarların ve mahallelerini sorunları masaya yatırıldı.

Kırmızı Montlular Derneği’nden Girişimci Kadınlar için toplantı

Kırımızı Montlular Derneği girişimci kadınlar için bir toplantı düzenledi. Toplantıda kadınlar hayata geçirmek istedikleri projeler üzerine konuştu. İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, girişimci kadınların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

TEKNOVA OSB’nin elektrik altyapısı için imzalar atıldı 

Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik altyapı ihalesinin sözleşmesi Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalandı. 

Dost Meclisi’nin konuğu Prof. Dr. Özdemir oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının konuğu Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir oldu.

İlim ve Hayra Hizmet Vakfı yükseköğretim öğrenci yurdu açıldı

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala Fırat Üniversitesini kazanarak ilimize gelecek olan öğrencilerin barınma ihtiyaçları için kamu yurtları yanında özel yurtlar da hazırlıklarını tamamladı. 

Karahüseyinoğlu: İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir

Elazığ ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şerifoğulları sosyal belediyecilikle fark oluşturuyor

Elazığ Belediyesi, şehrin çehresini değiştiren fiziki çalışmaların yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.

Hayat Namazla Güzeldir etkinliği finali düzenlendi

Elazığ'da Kur'an Nesli Platformu tarafından “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği finali büyük bir katılımla düzenlendi.

Adaklılar Derneği’nden eğitim yardımı 

Adaklılar Derneği tarafından 200 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. 

Kaymakam Dilekli, fark yaratıyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi kaymakamlığına atandıktan bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla fark yaratan Kaymakam Mustafa Dilekli, ilçede bulunan ve Peygamber Efendimizin sahabelerinden Sultan Kubeys hazretlerininin türbesinin bakım onarımı için harekete geçti...

Semt Kütüphaneleri, öğrencilerin ikinci evi oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Proje’si kapsamında hayata geçirdiği “Her Mahalleye Bir Kütüphane” çalışmaları neticesinde dört yılda şehrin farklı mahallelerinde hizmete sunulan 19 yeni Semt Kütüphanesi, sunduğu imkanlarla öğrencilerin ve kitapseverlerin ikinci evi oldu.

Çocuklar doyasıya eğlenceyi yaşadı

Sosyal belediyecilik hizmetlerini bütün hızıyla sürdüren Elazığ Belediyesi, Güneykent Mahallesi’nde gerçekleştirilen yaz şenlikleri kapsamında çocuklar için ücretsiz etkinlik düzenledi.

CHP İl Başkanı Duran, güven tazeledi 

CHP Elazığ İl Başkanlığı’nın 38. Olağan İl Kongresinde Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran güven tazeledi. 

Milletvekili Erol: Adayımız Ali Özcan

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, gerçekleşen CHP Elazığ 38. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı açıklamada Ali Özcan’a Belediye Başkanlığı adayı olması adına teklifte bulunacağını ifade etti.

Hemşerimiz Badem görevine başladı 

2015 yılından itibaren Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevini yürüten ve şubat ayından itibaren Malatya Başsavcılığı görevini yerine getiren hemşehrimiz Mehmet Badem, HSK Yaz Kararnamesi ile atandığı Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başladı. 

Işık Yolu Köyü’nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

Elazığ AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının Muhtar Buluşmaları toplantıları ışık yolu köyünde yapıldı.

Elazığ Kamp Kulübü’nden anlamlı etkinlik 

Elazığ Kamp Kulübü çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe dikkat çekiyor. Kamp Kulübü üyeleri, doğunun incisi olan Hazar Gölü’nde Pazar günü kıyı temizliği yapacak. Turizmi canlı tutan noktaların temiz tutulması gerektiğini söyleyen Elazığ Kamp Kulübü Başkanı Kamuran Aşar, Elazığlıları çevre temizliğine davet etti. 

Toplam 5351 haber.