Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Başkan Yılmaz: Belediye hizmetlerinde çığır açıyoruz

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, göreve geldiği günden beri belde için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Akbıyık Ailesi’nin mutlu günü

Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın oğlu Ahmet Akbıyık hayatını Zeynep Orçan’la birleştirdi.

Yüzde 120’lik zamma davullu karşılama

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, çalışanlarına yüzde 120 zam yapınca, personeli de davullu ve klanertli kutlama düzenledi.

Bahçeci, Başkan Alan’la bir araya geldi

ETSO’yu ziyaret eden Hizmet-İş Sendikası ve Hak İş Konfederasyonu Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, Başkan İdris Alan’ın şehir için büyük şans olduğunu söyledi.

Şehrin doğusuna prestijli yaşam alanları kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, “Nefes Alan Daha Yeşil Bir Şehir” hedefiyle şehrin doğu mahallelerine örnek yaşam alanları kazandırdı. Yeni yaşam alanlarının tamamlanmasıyla Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinin çehresinin değiştiğini ve bölgenin gelecek vizyonuna değer kattığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Erdem ailesinin mutlu günü

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personellerinden Kayhan Fazıl Erdem'in oğlu Muaz Kayhan Erdem düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı...

Başkan Akın siyasi partileri ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, siyasi partileri ziyaret etti. Ziyaretinde Elazığ’daki siyasi rekabetin yanı sıra birlik ve dayanışmanın da önemini vurgulayan Abdullah Akın, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti'yle görüşmeler gerçekleştirerek “Kardeşlik” mesajı verdi.

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına katıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı.

Elazığ Belediye Meclisi Eylül ayı toplantıları başladı 

Elazığ Belediye Meclisi Eylül Ayı oturumları başladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye tarafından yapımına başlanan Batı Prestij Projesi ile belediye ve EBUAŞ’a gelir elde edileceğini söyledi. 

Aksaray Mahallesi yeni mesire alanı vatandaşların takdirini topluyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında oluşturulan yepyeni yaşam alanları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

Gürkan’dan, Genel Başkan Asmalı’ya ve ELFED’e ziyaret 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Genel Başkanlı Mahmut Asmalı'yı ziyaret etti. 

Başkan Şerifoğulları’na, gurbetçi vatandaşlardan teşekkür

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler vatandaşlardan büyük beğeni kazanıyor. Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçiler memleketleri Elazığ’a geldiklerinde her geçen gün farklı bir projenin hayat bulduğunu ifade ediyorlar.

Açık, Okul döneminde çocuklarda görülen hastalıklara karşı uyarıda bulundu 

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, 11 Eylül’de başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul çağındaki çocukların bulaşıcı hastalıklar ile kazalardan korunması ve sağlıklı yaşama yönelik davranışlar edinmeleri için önemli uyarılarda bulundu. 

Taşkın: Her zaman her koşulda sahada yanlarındayız 

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla ilgili açıklama yaptı. 

HÜDAPAR Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi 

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Merkez İlçe Kongresi dün büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongre sonuçlarına göre, Ferit Çeliköz partisinin Merkez İlçe Başkanlığı görevine bir kez daha seçildi. 

Elazığ’da Güzellik Fuarı açıldı

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen Beauty Life Expo Elazığ Fuarı açılış töreni ile başladı.

Palu Der, sorunlarının çözümü için bir araya geldi 

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.  Palu’ya yapılması gereken hizmetlerin görüşüldüğü istişare toplantısına AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da katılım sağladı. 

ÖNDER 20. İmam Hatipliler Kurultayı Uşak’ta gerçekleşti

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin 20. Kurultayı gerçekleşti.

Elazığ Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Elazığ Belediyesi ile HİZMET-İŞ Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Toplam 5351 haber.