Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ Kent Müzesine kavuşuyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin yıllardır beklediği bir özlemini daha gidererek Elazığ’ın kültür ve turizmine yeni bir değer daha kazandırıyor.

Elazığlı Harun Kazez’e yeni görev 

Antalya Elmalı Kaymakamı Elazığlı Harun Kazez, Tokat Vali Yardımcılığı görevine atandı. 

KPSS sonuçları açıklandı 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) sonuçlar belli oldu. ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen 2023-KPSS lisans oturumlarının sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr " internet adresinden açıklandı. Memur adayları, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilir. İşte, KPSS sonuç sorgula ekranı...

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik Görevine Doç. Dr. Kaya Atandı 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik görevine Doç. Dr. Şuheda Kaya atandı. 

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu 

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan su kesintileri dolayısıyla açıklama yaptı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, “su kesintisi nedeniyle yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından tıkanıklığın giderilmesine yönelik kesintisiz sürdürülen çalışmalar tamamlanmıştır” denildi. 

Başkan Gülyüz’den meslektaşlarına öneri!

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Meslektaşlarına öneride bulunarak; “Benim sektör temsilcisi olarak önerim komisyon bedelinin yarısını ev sahibinden, diğer yarısını ise kiracıdan almak. Çünkü hem ev sahipleri bizden hizmet alıyor, hem de kiracı. Bunu sadece kiracıya mal etmeyelim” dedi.

Elazığ’da bazı ilçe kaymakamları ve vali yardımcıları değişti 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Elazığ’da 2 Vali Yardımcısı değişirken 6 Kaymakamın da ataması yapıldı

Elazığ Valiliği depremle alakalı açıklama yaptı! 

Malatya’da saat 08,35 sıralarında meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Olumsuz herhangi bir ihbar bulunmamaktadır” denildi. 

Elazığ İl Özel İdaresine taze kan!

Elazığ İl Özel İdaresinde 12 birim müdürlüğünün 8'ine yeni müdür ataması yapılırken bir müdürün de yeri değişti.

Elazığ’dan 7 ayda kaç patent başvurusu yapıldı

TÜRKPATENT Temmuz ayı iler marka başvuru dağılımını paylaştı. Elazığ’dan, bu yılın 7 ayında 248 marka başvurusunun yapıldığı bildirildi.

Naci Görür'den çok kritik açıklama! O bölgeyi yine uyardı

Bugün saat 11:19'da Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, bu bölge için daha önce açıklama yaptıklarını ifade etti.

MÜSİAD üyelerine, TKDK destekleri anlatıldı 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nın bu haftaki konuğu TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz oldu. 

Bingöl’de deprem 

Bingöl’de saat 11.19 sıralarında bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğünü AFAD 4.2 olarak açıkladı. 

Vali Toraman, yapımı süren konutlarda incelemelerde bulundu

Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer toraman daha sonra Güneykent Mahallesi’nde yapımı devam eden deprem konutlarını gezdi. Vali Toraman gelinen süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

TYP Kapsamında Elazığ’da 500 kişi istihdam edilecek 

Elazığ’da, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Elazığ Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere 500 kişi istihdam edilecek. 

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizin her köşesine hizmet götürüyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ataşehir ve Güneykent Mahallerinde yapımı devam eden yeni imar yolu, muhtarlık ofisleri ve 16 derslikli ortaokulun inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Toraman’dan Kahve Fincanı Müzesi’ne destek

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ETUDER tarafından hazırlanan Kahve Fincanı Müzesi’ne kendi adına fincan verdi.

Başkan Kurnaz’dan, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Turan Kurnaz girişimleri sonucunda Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destekleri ile Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Diyanet Eğitim Merkezi’nin birliklerine tahsis edildiğini duyurdu. 

Şekere peş peşe zam 

Şekere peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Türkşeker, Mayıs ayı başından buyana kademeli olarak yüzde 30 zam yaptığı şekere yeniden iki zam daha yapacak. Zamlı fiyat 1 Eylül'de geçerli olacak. 

Toplam 5351 haber.