Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Gözler kabine toplantısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macaristan'daki temaslarının ardından bugün Kabine toplantısına başkanlık etmesi bekleniyor. Toplantıda enflasyonla mücadele, memur ve emekli maaş artışları ile ilgili toplu görüşme sürecinin yanı sıra dış gelişmeler de ele alınacak. 

Erkan, güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanlığı kongresi yapıldı. Kongrede kısa süre önce başkanlığa atanan Vahit Erkan, başkanlığa seçildi. 

YRP, ilçe divan toplantılarını gerçekleştirdi 

Yeniden Refah Partisi, Karakoçan Ve Kovancılar’da Genişletilmiş İlçe Divan Toplantılarını tamamladı. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, yapılacak olan yerel seçimlerden partilerinin başarı ile çıkacağına inandıklarını söyledi. 

MÜSİAD, Ortak Akıl ve İstişare toplantısı düzenledi

MÜSİAD Elazığ Şubesi, “Ortak Akıl Ve İstişare İle Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz.” teması ile toplantı düzenledi. Toplantıda MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan, Ortak Akıl Elazığ Platformu” kurulmasını önerdi.

EBEGEM’de Sertifika Töreni

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi(EBEGEM)’nde eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Elazığlı hafızlar bölge birincisi oldu

Elazığlı hafızlar, 2023 Yılı Hafızlık Yarışması'nda bölge birincisi oldu. 

YRP, Pertek Köprüsü için kanun teklifi vermeye hazırlanıyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il başkanlığı, Elazığ’ın en önemli problemlerinden olan Pertek Köprüsü’nün yapımını meclise taşımaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “22 yıldan beri söz verildiği halde yapılamayan Pertek Köprüsünün yapılacağına dair açıklamalar kamuoyunda karşılık bulmamıştır” dedi. 

Başkan Kavaklı, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Elazığ’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kent sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

Elazığ’da Türbep Emekli Platformu kuruldu

Ülkemizde önemli bir sayıya ulaşan ve maaşlarının yetersizliği ile sık sık gündem gelen emeklilerle ilgili çalışma yapmak amacıyla merkezi Ankara olan Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu’nun  (TÜRBEP) Elazığ İl Başkanlığına İhsan Küçük atandı.

Unutmadık, unutmayacağız!

Takvim yaprakları 18 ağustos 2016‘yı saatler 09.16’yı gösterdiğinde şehri yankılanan bir ses duyulmuştu. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bombalı saldırının sesleri şehrin dört bir etrafında duyulmuştu, o hain terör saldırının üzerinden tam 7 yıl geçti. Bombalı saldırı ile yara alarak hasar gören Elazığ Eski Emniyet müdürlüğü binasının yerine ise o karanlık günün anısına millet bahçesi yapıldı. 

AK Parti teşkilatı muhtarları dinledi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, il ve merkez ilçe teşkilatı kurum müdürleri ile birlikte Baskil’e bağlı köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. 

Malatya’dan Başkan Şerifoğulları’na adaylık teklifi geldi, Başkan Şerifoğulları anında cevap verdi; “Elazığ Bizim Sevdamız”

Elazığ’ın dört bir yanını yatırım projeleri ve hizmetlerle donatan ve şehri daha modern bir görünümüne kavuşturarak örnek bir kent haline getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu çalışmalarıyla ülke genelinde dikkat çekmeye devam ediyor.

Bakan Özhaseki’nin katılımıyla temel atma ve toplu açılış töreni gerçekleştirildi 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirildi. 

Bakan Özhaseki, Elazığ’da 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. 

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi’nin Ankara temasları 

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi Başkanı İbrahim Bahşi ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. 

Başkan Türkoğlu: Fuarımız ilimize çok büyük değer katacak 

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasının öncülüğünde ve Us Fuarcılık tarafından Elazığ'da gerçekleştirilecek Beautylife Expo Fuarı, 3-5 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

İL ÖZEL İDARESİ ŞEHRE KATMA DEĞER SUNUYOR

Elazığ İl Özel İdaresi gerçekleştirdiği hizmetlerle şehre katma değer sunuyor. Şehrin genelinde yürütülen çalışmalar beğeni toplarken bir yandan da yeni yatırımlar planlanıyor.

BAŞKAN YILMAZ BİR KEZ DAHA İŞÇİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

“Toplu İş Sözleşmesi’nde Çalışanlar Bayram Etti” Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi tamamlandı. Gerçekleşen sözleşme ile Yurtbaşı Belediyesi çalışanları adeta bayram etti. Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, çalışanları sevindirecek bir sözleşmeye imza atarak bir kez daha en yüksek rakamı mesai arkadaşlarına tevdi etti.

Başkan Alan, Ticaret Bakanı Bolat’ı ziyaret etti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBTİM Yönetim Kurulu Üyesi İdris Alan, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yaşadıkları sorunları aktardı. 

Toplam 5351 haber.