Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden temel atma ve toplu açılış töreni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla 17 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

Bakan Özhaseki’nin, Elazığ programı belli oldu 

17 Ağustos Perşembe günü Elazığ’a gelecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Elazığ programı belli oldu. 

Başkan Şerifoğulları, İnsanı Merkeze Alan Belediyecilik Anlayışını Sürdürüyor

Göreve geldiği günden itibaren Elazığ için attığı ve atacağı adımları daima şehrin gerçek sahibi olan Elazığlılarla istişare eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Alan Ekonomi Şurası’na katılacak 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşecek Ekonomi Şurası’na katılacak. 

Başkan Şerifoğulları, belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Abdullahpaşa, Sürsürü, Kızılay (Kesrik), Aksaray ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaz kurslarına katılan çocuklara sertifikaları verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), çalışmalarını sürdürüyor.

Süresi 9 aya uzatıldı

Deprem bölgesindeki öncelikli kamu hizmetlerinin devamlılığını sağlamak için uygulanan Toplum Yararına Program süresinin 9 ay uzatılma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Saraybosna Caddesi’ndeki çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim, yol genişletme, aydınlatma ve kaldırım düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den deprem açıklaması

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 büyüklüğündeki depremin artçı deprem sınıfında değerlendirilebileceğini belirterek, "Artçı depremlerin sıklığı ve büyüklüğü her ne kadar zaman içinde azalarak devam etse de bazen 6'ya varabilecek büyüklükte pik yapacak şekilde artçı depremlerin yaşanması olağandır." dedi.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde devam etmesi sebebiyle Akçakiraz Bölgesi'nde bulunan P-2 Pompa İstasyonu'nu besleyen ana elektrik trafosunda yaşanan patlamadan kaynaklı olarak şehir genelinde su kesintisinin yaşanacağı belirtildi.

Elazığ Belediyesi, muhtarlarla koordinasyon toplantısı düzenledi

Vatandaşa yakın hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, vatandaşların belediye ile iletişiminde öncü rol oynayan mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Ergüven ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, muhtarlar mahalleleriyle ilgili talepleri ilk ağızdan iletti.

Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun Mardin Valiliğine atandı 

Son yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Elazığlı hemşehrilerimiz Tuncay Akkoyun’un görev yeri değişti. 

Hemşehrimiz Mustafa Yavuz Karabük Valiliği’ne atandı 

Elazığlı hemşehrimiz Mustafa Yavuz, Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Valiler Kararnamesi’ ile Karabük Valiliği görevine atandı. 

Çok sayıda ilin valisi değişti 

Valiler kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan karara göre Elazığ Valiliğinde bir değişiklik yaşanmadı. 

Bahşi: Toplu sözleşmede ön müzakere süreci tamamlandı 

Kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde ön müzakere süreci tamamlandı. 14 Ağustos'ta kamu işveren heyetinin ilk teklifi sunması planlanıyor. 15 Ağustos'ta ise genele ilişkin tekliflerin müzakeresine geçilecek. 

Sinan Akçıl Konseri İptal Edildi

Elazığ Belediyesi tarafından Yaz Şenlikleri kapsamında bu akşam yapılması planlanan Sinan Akçıl konserinin, Elazığlı Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın şehit düşmesi sebebiyle iptal edildiği duyuruldu.

Şehidin var Elazığ! 

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Elazığlı Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş Şehit oldu. 

5 Muhtarlık Ofisi'nde çalışmalar hızla sürüyor

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda kaliteli hizmet sunmak için 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde inşa çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti olağanüstü kongresinin tarihi belli oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti olağanüstü kongresinin 7 Ekim'de yapılacağını söyledi.

Toplam 5351 haber.