Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Başkan Türkoğlu, Başkan Alan İle bir araya geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile bir araya gelen Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, eylül ayında düzenleyecekleri fuar hakkında bilgiler verdi. 

Baltacı: TOKİ evlerini kurayla alanlar yüksek karla yatırımcıya devrediyor 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi Mimar Fatih Baltacı, inşaat sektöründeki önemli sorunlara ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya Vefa Otobüsü Elazığ’a geliyor 

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlenerek “Zor Günlerimizde Yanımızda Olan Milletimize Minnettarız” sloganı ile 8 Ağustos Salı günü Malatya’dan Elazığ’a ‘Malatya Vefa Otobüsü’ gelecek. 

Başkan Şerifoğulları İle Yola Devam

Elazığ kamuoyu önümüzdeki dönemle ilgili kanaatini netleştirdi.

Karataş: Güneykent Mahallesi’ne özel minibüs hattı istiyoruz 

Ulaşım konusunda sıkıntıların yaşandığını belirten Güneykent Mahallesi Muhtarı Necati Karataş, minibüs hatlarının çoğaltılmasını ve güzergah sorununun çözülmesi için çağrıda bulundu. 

Kapalı Çarşı esnafından Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ’da eser ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tarihi Kapalı Çarşı'da faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

Sıfır araç satışında yeni dönem! 

İlaçlarda uygulanan barkoda benzer yeni bir sistemle sıfır araçlarda üretimden müşteriye kadar tüm aşamalar kontrol altında tutularak stokculuğun önü kesilecek. İkinci elde ise ilan sitelerine sorumluluk verilecek. Peki bu sistem uygulanırsa fiyatlar daha da düşer mi? İşte detaylar... 

TÜMKİAD çevre temizliğine dikkat çekti 

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği Üyeleri Elazığ’da su kenarlarında oluşan çöpleri toplayarak çevre temizliğinin önemine dikkat çekti. 

Restorasyon çalışmalarında sona gelindi 

Elazığ Belediyesi tarafından "Hamam Müzesi" olarak Harput turizmine kazandırılacak olan tarihi Hoca Hasan Hamamının restorasyon çalışmaları büyük oranda tamamlandı.   

Yüzlerce çocuk eğlenceye doydu

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini bütün hızıyla sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Çaydaçıra Mahallesi’ne değer katan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda gerçekleştirdiği etkinlikle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi

Gönül Belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi’nden yeni yaşam alanları

Daha yeşil bir Elazığ için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli vakit geçirebileceği yeni yaşam alanlarının ve parkların sayısını artırmaya devam ediyor.

Emekliler hükümete seslendi 

Emeklilerin yaşam şartlarını kolaylaştıracak zam talebinde bulunan Türkiye Emekliler Derneği üyeleri Şehit İlhanlar Caddesi’nde bir araya gelerek hükümete seslendiler. 

KADEM’de kursiyerler sergi açtı 

KADEM Elazığ İl Temsilciliği tarafından kadınlar için başlatılan tığ oyası kursunda sona gelindi. Kadınların el emeği ürünleri açılan sergide beğeniye sunuldu. 

Hemşehrimiz Taha Çakmak’a yeni görev 

Birçok kurumda başarılı çalışmalara imza atan Elazığlı Hemşehrimiz Taha Çakmak, Türkiye Sigorta Genel Müdürü olarak atandı. 

Rekor Zam Yüzleri Güldürdü

Ülke genelinde yaşanan yüksek enflasyon karşısında Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın talimatıyla belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 103,8 oranında zam yapıldı.

Köylerdeki 43 hak sahibi için kura çekimi yapıldı 

Sivrice ve Maden’de yapımı tamamlanan 43 konut için kura çekimi yapıldı.

Fırat Üniversitesi 19 personel alacak

Fırat Üniversitesi bünyesinde çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 19 personel alınacak.

İzmir’de Elazığ rüzgârı

İzmir Karşıya Elazığlılar Derneği tarafından geleneksel Kürsübaşı programı düzenlendi.

Toplam 5351 haber.