Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

LGS Türkiye ikincisi Yazar’ın eğitim masraflarını iş insanı Merve Mermer karşılayacak

Elazığ’da çobanlık yaparak LGS Türkiye ikincisi olmayı başaran Muhammet Halil Yazar’ın eğitim masraflarını Elazığlı Ralli Pilotu ve iş insanı Merve Mermer üstlenecek.

Akıncı Reisi Abdulhavap Demirel’e vefa programı

Geçtiğimiz gün İstanbul’da vefat eden Akıncı Gençlik liderlerinden Abdulvahap Demirel için vefa programı düzenlenecek.

8 engelli personel için kura çekimi yapılacak 

Elazığ Belediyesi’ne EBUAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak 8 engelli personel için 28 Temmuz Cuma günü kura çekilecek. 

Şehrin merkezine örnek bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için hayata geçirdiği yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Ailelerin, gençlerin ve çocukların dinlenebildiği, keyifli vakit geçirebildiği, yeşil alanlar, yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanının bulunduğu Cemiloğlu Parkı, Elazığlılardan tam not aldı.

Işıkver: Elazığ’da yapılan konutlar yapılmış en büyük imar faaliyeti 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Milletvekilleriyle birlikte Meclis'te düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Işıkver, deprem bölgelerinde inşaat faaliyetlerinin hızla yükseldiğini belirtti. 

Vali Toraman’dan Rektör Prof. Dr. Göktaş’a tebrik ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Alan: Mücbir sebep hali Elazığ’da da uzatılmalıdır 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, belirli il ve ilçelerde uzatılan Mücbir Sebep Halinin Elazığ'ı da kapsaması gerektiğini ifade etti. 

Elysium’daki 58 konutun ihalesine alıcı çıkmadı! 

Elazığ İl Özel İdaresi Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 58 konutunu satışa çıkardı. İhale 25 Temmuz Salı Günü saat 10.00’da yapılacaktı fakat ihaleye hiçbir alıcı katılım sağlamadı. 

MÜSİAD üyeleri piknikte bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi, aileler ile piknik buluşması ve ilin güzelliklerini tanıtma etkinliği düzenlendi. Sivrice İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından işletilen “Akpınar Cafe & Restoran”da MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ Belediyesi altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi’nin şehri geleceğe taşıyacak yatırımları kapsamında hayata geçirdiği altyapı yenileme çalışmaları kapsamında toplam 90 kilometre içme suyu hattı, 8 kilometre yağmur suyu hattı, 10 kilometre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.

Emine Erdoğan, Elazığ Belediyesi standını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, Şule Yüksel Şenler Vakfı tarafından düzenlenen "Deprem Bölgesi Gönülden Gönüle Kardeşlik Köprüsü Hayır Çarşısı" etkinliğinde Elazığ Belediyesi standını ziyaret etti.

Memur-Sen toplu sözleşme görüşmeleri için taleplerini açıkladı

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, toplu sözleşme görüşmeleri için taleplerini açıkladı.

Adana'da şiddetli deprem! 

ADANA'da deprem oldu... Naci Görür başta olmak üzere uzmanların deprem bekledikleri Adana, saat 08.44'te 5.5 şiddetindeki depremle sarsıldı... AFAD'dan son dakika açıklama geldi.. Deprem Osmaniye ve Kahramanmaraş'ı da salladı...

Basın Müdürü Demiral'dan ELMİYAD’a ziyaret

Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Demiral, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Elazığ İnternet, Medya ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

LGS sonuçları açıklandı! 

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını, http://www.meb.gov.tr internet adresinden açıkladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Ömer Toraman’dan Basın Bayramı mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

Bahçeci: Kamuoyundan Emeğe Saygı Bekliyoruz

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan BAHÇECİ, Elazığ’da internet üzerinden yayın yapan haber sitelerinin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, bu durumun basın mesleğini itibarsızlaştırdığını, gazetecilik mesleğini hakkıyla yerine getirenleri mağdur ettiğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları binlerce gençle bir araya geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Sivrice’de yer alan Elazığ Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Gençlik Festivali’ne katılarak binlerce genç ile bir araya geldi.

Toplam 5351 haber.