Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ İl Özel Idaresi, Elysium’daki 4 dükkanı satışa çıkardı

Elazığ İl Özel İdaresi, Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 4 adet dükkanı yeniden satışa çıkardı. İhaleler 25 Temmuz Salı Günü saat 14:00’de yapılacak.

Elazığ Pratik Eğitim Kurumlarının büyük başarısı

Türkiye genelinde yapılan YKS sınavı 20 Temmuz 2023 itibari ile açıklandı. Açıklanan sınavda TYT ve sayısal puan bazında elazığ birinciliği pratik hafıza eğitim kurumlarından Muhammet emin Adıyaman isimli öğrencinin oldu.

Elazığ İl Özel İdaresi Hizmetleriyle Fark Yaratıyor

Elazığ İl Özel İdaresi, 2023 yılında hizmet kalitesini daha üst seviyeye çıkararak, insana hizmet anlayışını merkezine alan, çağdaş, modern, etkili hizmet anlayışıyla Elazığ'ı marka şehir yapmak hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Mini Terminal Binası vatandaşların takdirini topluyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatlerinden biri olan ve hayata geçirilen Mini Terminal Binası vatandaşların beğenisini topluyor.

Şehirler arası otobüs terminali Elazığ’a vizyon katacak 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi’nden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin yapımının tamamlanmasıyla, Türkiye’nin önemli turizm duraklarından olan Elazığ’a gelecek misafirlere ve Elazığlılara daha düzenli, temiz ve konforlu bir ulaşım imkanı sunulmuş olacak. 

Bakan Yusuf Tekin’in Elazığ programı belli oldu 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 20 Temmuz Perşembe günü bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek. Bakan Tekin’in Elazığ programı da belli oldu. 

Elazığ’da Canlı Hayvan Borsası Projesinin protokolü imzalandı 

Elazığ Ticaret Borsası tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansının desteği kapsamında Elazığ’da Gümüşkavak Mahallesinde hayata geçirilecek olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi için protokol imzalandı. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı değişti 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit’in yerine Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin atandı.

Elazığ Stadyumunun ismi düzeltildi 

Elazığ’da yapılan yeni stadyumun “Elazığ Stadyumu” olarak asılan tabelası değiştirilerek “Elazığ Atatürk Stadyumu” yapıldı. 

YRP Sivrice ilçe kongresini gerçekleştirdi 

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Güven Yıldız güven tazeledi. 

İl Protokolünden Rektör Prof. Dr. Peker’e Ziyaret

Elazığ İl Protokolü Munzur Üniversitesi Rektörü görevine atanan Prof. Dr. Kenan Peker’i ziyaret etti.

Turnuvada heyecan dolu anlar yaşandı

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler arasında satranç turnuvası düzenlendi.

Elazığ’da Taksimetre Ücretlerine Zam

Elazığ’da taksimetre ücretlerine zam yapıldı. Yapılan zamla birlikte açılış 20 lira kilometre bazlı 16 lira, indibindi 40 lira, 1 saat bekleme ücreti 36 lira oldu.

Elazığ Belediyesi ücretsiz Yaz Spor Kursları başladı 

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları eğitimleri başladı. 

Başkan Şerifoğulları, asfalt serim çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapımı devam eden yollardaki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Tarihi Harput-Hüseynik Yolu açılış için gün sayıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Proje’si kapsamında yer alan ve Harput ile Hüseynik Mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan tarihi Şeher Yolu’nun yeniden canlandırılması ve turizme kazandırılması amacıyla başlatılan restorasyon ve rekreasyon çalışmalarında sona gelindi.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden bir ilk!

Elazığ İl Özel İdaresi çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Memur ve emekli zammı bugün TBMM’de görüşülecek

Meclis Genel Kurulu'nda görüşülecek olan kanun teklifi ile birlikte Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklileri yılın 6 ayı için toplamda yüzde 25 zam alacak. Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen düzenleme için gözler Genel Kurul'a çevrildi.

Hacıoğulları: Elazığ TMO üreticimizin mağduriyetini gidermekte zayıf kalıyor

Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları Elazığ T.M.O. ile çiftçiler arasında yaşanan sorun ile ilgili açıklamalarda bulunarak Elazığ T.M.O.’nun üreticilerin mağduriyetini gidermekte zayıf kaldığını söyledi.

Toplam 5351 haber.