Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ’da ekmeğe zam yolda mı? 

Fırıncılar odasından edinilen bilgiye göre Elazığ’da hem esnafı hem vatandaşı zorlamayacak şekilde ekmeğe zam yapılmasının planlandığı öğrenildi. 

‘T’ Plaka çalışma programı bilgilendirme toplantısı yapıldı 

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce ‘T’ plakalarla alakalı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Kamuya şehit yakını, gazi ataması gerçekleşecek 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak. 

Ek ders ücreti ne kadar oldu? 

Temmuz maaş zam oranlarının netleşmesiyle birlikte derece derece öğretmen maaşları, ek ders, İYEP, tazminatlar, ödenekler tek tek belli oldu. Ek ders ücreti ne kadar oldu? 2023 sözleşmeli öğretmen ek ders saat ücreti

AK Parti teşkilatı eğitim toplantısında buluştu

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen teşkilat içi eğitim toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi.

Telefonların harçlarına dev zam! 

Yurt dışından getirilen telefonların yurt içinde kullanılabilmesi için ödenmesi gereken IMEI kayıt harcı Ocak ayında 2 bin 732 TL’den 6 bin 91 TL'ye çıkarılmıştı. Resmi Gazete'de yayınlanan yeni karara göre yurtdıyından getirilen telefonların kayıt harcı 20 bin liraya yükseltildi.

Işıkver: TOKİ konutlarımızın her bir sorunu kısa sürede çözülecek 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TOKİ konutları ile ilgili eksiklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için girişimlerde bulundu. TOKİ heyeti Işıkver’in talebi üzerine Elâzığ’a gelerek incelemelerde bulundu. 

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni adresinde 

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yapılan yeni binası ve yerinde vatandaşlara hizmet etmeye başlıyor.

Fırat Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı 

Fırat Üniversitesi’nde meslek yüksekokulu öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi. 

Gök: En düşük memur maaşı 33 bin 788 TL’ye çıkarılmalı 

En düşük memur maaşını 22 bin TL ye çıkaracak kanun teklifini değerlendiren Genç Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Timur Gök, “memura verilecek olan 22 bin TL kabul edilebilir değildir” dedi. 

Milletvekili Keleş, Bakan Koca İle görüştü! 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da sağlık alanındaki eksiklikleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya anlattı. Milletvekili Erol görüşme sonrası yaptığı açıklamada Eski Asker Hastanesinin tekrar hizmete gireceğini ve Yıkılan Sigorta Hastanesi'nin yerine toplum sağlığı merkezinin kurulacağını açıkladı. 

Fırat Üniversitesi Hastanesinden önemli saat duyurusu 

Fırat Üniversitesi Hastanesi tarafından hasta ziyaretçi saatleriyle alakalı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada gündüz 12.30-14.00 ve akşam ise 18.30-20.00 olarak belirlenen saatlere uyulması uyarısı yapıldı. 

Urumiçi katliamının yıldönümünde İHH’dan açıklama

2009 yılında, işçi olarak Urumçi’deki bir fabrikada çalışan iki Doğu Türkistanlı gencin linç edilerek öldürülmesinin ardından bilgi alma talebiyle valilik önünde toplanan kalabalığa ateş açılmasıyla başlayan Urumçi Katliamı’nın yıl dönümünde İHH’dan açıklama yapıldı.

Satranç kursları devam ediyor 

Elazığ Belediyesi tarafından çocukların yaz tatilini verimli kullanmalarına yönelik başlatılan satranç kursları devam ediyor. 

Toraman: Vatandaşlarımız 4 Ağustos tarihine kadar hak sahipliğine başvuruda bulunabilirler 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman hak sahipliği ile ilgili son durumu açıkladı. Vali Toraman bugüne kadar Elazığ'da 18 bin 104 kişinin hak sahipliğine başvurduğunu ifade ederek vatandaşların 4 Ağustos Cuma gününe başvuruların devam edeceğini söyledi. 

Elazığ Belediyesi suya yüzde 78 zam yaptı! 

Elazığ Belediyesi temmuz Ayı meclis toplantıları devam ediyor. Meclis Başkan Vekili Aydın Kara başkanlığında yapılan toplantıda, Elazığ’da suya zam yapılması kararlaştırıldı. Bu kapsamda Elazığ’da su fiyatlarına yüzde 78’lik bir zam yapıldı. 

YRP Gençlik Kolları’ndan farkındalık çalışması

YRP Elazığ Gençlik Kolları piknik alanlarına atılan plastik poşetleri topladı.

Akkoyun, STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Elazığlı hemşehrimiz Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. 

MÜSİAD’da gündem ELFED oldu 

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin oldu. 

Toplam 5351 haber.