Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Keleş’ten, hububat alımları ile ilgili açıklaması 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, hububat alımları ile ilgili açıklamada bulundu. 

Elazığ’da yetim ailelere kurban eti dağıtıldı

Yetimler Vakfı Elazığ merkez ve ilçelerinde Kurban Bayramı dolayısıyla yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı. 

Bahşi: Memnuniyet çemberi genişletilmeli 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, memur maaşlarına yapılacak olan ara zamla alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Bahşi, “Memur maaşları ile ilgili meclise gelmesi beklenen düzenleme memnuniyet çemberini genişletmelidir” dedi. 

Özhaseki: Bundan sonra fay hatları ve kırıkları üzerinde yapılaşma olmayacak

Deprem bölgelerinde yapılacak konutlarla ilgili konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bundan sonra ne olursa olsun fay hatları ve kırıkları üzerinde yapılaşma olmayacak" dedi.

Kabine toplanıyor! Memur ve emekli zamları belli oluyor 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesi memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapacak.

Doğal gazda temmuz tarifesinde zam var mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), temmuz itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Mehmetçik Vakfı, şehit yakınları ve gazileri unutmadı 

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, Kurban Bayramı'nda Elazığ’da bulunan şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. 

MHP’de bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti

MHP il teşkilatı düzenlenen bayramlaşma programında buluştu. Yoğun katılımın olduğu programa MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı.

ETSO’da Bayramlaşma programı 

Elazığ Ticaret Sanayi Odası’nda bayramlaşma programı düzenlendi. 

Yeniden Refah Partisi’nde bayramlaşma programı 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. 

İHH’dan Kurban Yardımları

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da hayırseverlerin kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, şehitlikleri ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte Kurban Bayramı arifesinde Harput Şehitliği, Garnizon Şehitliği ve İcadiye Şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua etti.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş açıklamalarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Keleş, depremden sonra yapılan TOKİ konutların memnuniyetle karşılandığını söyledi. 

AK Parti Milletvekilleri il genelinde temaslarını sürdürdü 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri; esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekilleri, DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül’den de Kuzova Pompa İstasyonu’nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. 

Elazığ Belediyesi’nin çalışmaları örnek oldu 

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki çalışmalar, diğer belediyelere de örnek oluyor. 

Elazığ’ın en gelişmiş ilçesi belli oldu 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dile getirdiği 19 yeni il önerisi için çalışmalar devam ediyor. Belirlenen kriterleri karşılayan 19 ilçe il olacak. Bununla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2022 yılında hazırlanan İlçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması yeniden gündeme geldi. Açıklanan verilerde Elazığ'da merkez ilçe hariç diğer ilçelerin neredeyse tamamı az gelişmiş ilçeler arasında yer aldığı görüldü. 

Elazığ Belediyesi 12 alanı satışa çıkardı 

Elazığ Belediyesi, Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile 12 alanı kapalı teklif ve arttırma usulü ile satışa çıkardı. İhale 6 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak. 

LGS sonuçları açıklandı! 

Liselere Giriş Sınavı (LGS' kapsamındaki Merkezî Sınav Sonuçları açıklandı. 4 Haziran 2023 tarihinde LGS kapsamında gerçekleştirilen "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" sonuçları nasıl öğrenilir?

Çerkez: Sendikal faaliyetlerimizi kararlılıkla yürütüyoruz 

Türkiye Kamu-Sen Elazığ İl Temsilcisi Atilla Çerkez, Türkiye Kamu-Sen’in 31. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

Toplam 5351 haber.