Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Polat, vatandaşları uyardı! 

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, kurban kesiminde yaşanabilecek yaralanmalar ve kurban eti tüketimine bağlı meydana gelebilecek hastalıklara karşı vatandaşları uyardı. 

Elazığ’da deprem! 

Elazığ’da merkez üssü Karakoçan İlçesinde 3.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. 

Hani şehir dışına taşınacaktı?

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğünün, geçmişte tüm siyasi ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere şehrin merkezi olan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde ve birçok yetişmiş çam ağacının yok olmasına sebep olan 110 lojman ve idare binasını yapıp tamamlamasının ardından şimdi ise aynı hatayı Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor. Kurum, yine tüm siyasilerin ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere idare binasını Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapmak için ihaleye çıktı.

Güney Çevre Yolu bağlantı yollarında çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yolcu otobüs duraklarına vatandaşlardan tam not

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan ve birçok imkanı barındıran Yolcu Dostu Otobüs Durağı’nı vatandaşlar çok faydalı buluyor.

Jeotermal Sera Saha’da topraksız tarıma başlandı 

Elazığ Belediyesi tarafından Cip Mesire Alanı içerisindeki Jeotermal Sera Sahası'nda sera projesinin tamamlanan ilk etap kısmında topraksız tarımla sebze üretimine başlanıldı. 

Bayram öncesi zincir marketler ve AVM’ler denetlendi

Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların sağlığını korumak için şehir genelinde gıda satışı yapan zincir marketler ve AVM’lerde denetimleri sıklaştırdı.

Yetim Çocuklar karne şenliğinde buluştu

Eğitim ve öğretim sezonunun sonuna gelen yetim çocuklar, Yetim Vakfının düzenlediği karne şenliğinde gönüllerince eğlendi. Şenliğe katılan çocuklar, ebru yapımından uçurtma uçurmaya kadar birçok aktiviteyle son bir yılın stresini attı.

Vekil Erol’dan açıklanan buğday taban fiyatına tepki! 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından buğdayda açıklanan ton başına 8 bin 250 liralık fiyatı sert sözlerle eleştirdi… 

Başkan Yılmaz: Yol medeniyettir düsturuyla hareket ediyoruz 

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bugüne beldenin görünümünü değiştiren hizmetlere imza attıklarını kaydetti. 

AK Partili vekilden vefa ziyaretleri

14 Mayıs 2023 seçimlerinin hemen ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, hafta sonu gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinin yanı sıra teşkilat içerisinde görev alan kişileri de evlerinde ziyaret ederek, vefa örneği sergiliyor…

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Süre uzatıldı

Ticaret Bakanlığı otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını açıkladı. Buna göre "6 ay ve 6 bin kilometre" düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı genişletildi.

Elazığ Belediyesi, 5 muhtarlık ofisi ve 16 derslikli bir okul yapacak 

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara daha etkin bir hizmet sunmak amacıyla yapılacak olan muhtarlık ofisi ve çocuklara daha kaliteli bir eğitim imkanı sunmak için yapılacak 16 derslikli okulun ihalesini tamamladı. 

Şerifoğulları: Meydanlarıyla anılan örnek bir şehir olacağız

Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, hizmete sunulduğu günden itibaren şehir merkezine nefes aldırmanın yanı sıra yaklaşık 100 bin araca da otopark hizmeti verdi.

ELSAD Kadın Kollarından Başkan Alan’a ziyaret 

ELSAD Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Tuba Erdoğan ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Elazığ STK Platformu komisyonları belirlendi 

Elazığ STK Platformu çalışma grubu çalışma grubu komisyonları yapılan toplantının ardından belirlendi. 

Bahçeli'den dikkat çeken mesaj!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Üniversite sınavlarının kaldırılması ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli; "Biz gençliği sınavlarla ve karnelerle bulmadık. Bu yolda da kaybetmeyeceğiz. Ümit ediyorum ki geniş ve gerçekçi bir mutabakat ortamı kurularak üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler çok uzak değildir." ifadelerini kullandı.

UNİ Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmenliğine Ümit Albayrak getirildi

UNİ Haber Ajansı (UHA) Elazığ İl Temsilciliği görevini yürüten Ümit Albayrak, ajansın Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildi. 

Başkan Gök: Elazığ’ın 5 ilçesi de dahil edilsin 

Genç Sağlık Sendikası Elazığ İl Başkanı Timur Gök, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından alınan deprem bölgesindeki kamu personellerine tazminat hakkının Elazığ’ın 5 ilçesinde de uygulanmasını istediklerini söyledi. 

Toplam 5351 haber.