Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Gelecek Sensin projesi tam not aldı

Elazığ Belediyesi ve Kurs Der iş birliği ile hayata geçirilen "Gelecek Sensin" projesi ile ilgili açıklama yapan Kurs Der Başkanı Veli Aksu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Şehrin beklediği bir proje daha tamamlanıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir adına marka değer taşıyan yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

EBEGEM, temel bilgisayar ve robotik kodlama kursu açıyor 

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi; Temel Bilgisayar ve Robotik Kodlama kursu açıyor.

Elazığ Belediyesi can dostlarımız için mama üretiyor 

Sokak hayvanları için yaptıkları çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplayan Elazığ Belediyesi, bir projeyi daha hayata geçirerek Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan can dostlarımız için topladığı artık yemekleri ve bayat ekmekleri kullanarak gıda mühendisleri eşliğinde mama üretimi gerçekleştiriyor

TOKİ konutlarının borçlanma bedelleri hesaplara yansıtıldı

Elazığ Valiliği, Çatalçeşme, Yemişlik, Hicret, Aksaray, Bizmişen, Zafran, Yazıkonak, Akçakiraz ve Karşıyaka mahallelerindeki hak vatandaşların konut borçlanmaları bedelleri hesaplara yansıtıldığını açıkladı.

Işıkver, Ağın ilçesi sakinlerinin sorunlarını dinledi 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, halk buluşmaları kapsamında ağın ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ağın Belediye Başkanı, AFAD, İl Özel İdare ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda muhtar ve vatandaşların sorun ve beklentileri değerlendirildi. 

Şerifoğulları, Harput’ta kadın meclisi üyeleriyle buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tarih ve medeniyetlerin ışığında geleceğe hazırlanan kadim medeniyetler merkezi Harput’ta, Kadın Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi’nden YKS’ye giren gençlere destek 

Elazığ Belediyesi, gençlerin gelecekleri açısından büyük önem taşıyan YKS'nin yapıldığı şehir merkezindeki 39 noktada ikram çadırı kurdu. Kurulan çadırlarda, öğrenciler ve velilere su ve kek ikramında bulunuldu. 

Karaboğa görevden alındı

Yeniden Refah Partisi Karakoçan İlçe Başkanı Mehmet Karaboğa görevden alındı.

Nazırlı, Keban ilçesini ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın "Elazığ için nöbetteyim" programının bu defaki durağı Keban ilçesi oldu. İlçe halkıyla bir araya gelen Milletvekili Nazırlı vatandaşlarla çay eşliğinde hasbihal edip, taleplerini dinledi. 

Başkan Dumandağ’a ziyaretler sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ticaret Borsaları Konsey Üyeliği'ne yeniden seçilen Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 

Burak Düzenli, Milletvekili Işıkver’in danışmanı oldu 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in danışmanlık görevine Burak Düzenli getirildi. 

Gel: Maden ilçemizin Ergani’ye bağlanma haberleri bizleri rahatsız etmiştir 

Maden, Alacakaya, Arıcak, Sivrice Stratejik Araştırma ve Kalkınma Derneği (MASSAD) Kurucu Başkanı Fethi Ahmet Gel, Ergani’nin il olması ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Elazığ’da yollar yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir trafiğine konfor kazandırmak hedefiyle sürdürülen yol yenileme, genişletme ve yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

YKS'ye Girecek Öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti

Elazığ Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin ulaşımda aksaklık yaşamamaları için ücretsiz ulaşım imkanı sunacak. 

Başkan Şerifoğulları: Doğa Dostu Bisiklet Yolları Projesiyle özel taşıt kullanımının azalmasını hedefliyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatlerinden biri olan Doğa Dostu Bisiklet Yolları Projesi her detayı ile vatandaşların takdirini topluyor.

Küçük Sanayi Sitesi genel kurulu gerçekleşti 

Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2022 hesap yılı olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. 

Kovancılar Yeniden Refah’ta bayrak değişimi 

Yenden Refah Partisi Kovancılar İlçe Başkanlığında görev değişikliği yaşandı. Başkan Hayri Uğur bayrağı Mustafa Şahin’e devretti. 

YKS öncesi gençlere motivasyon desteği

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluştu.

Toplam 5351 haber.