Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Batı Prestij Konutları sahasında incelemelerde bulundu 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehre kazandırılacak yeni yaşam alanı Batı Prestij Konutları sahasında incelemelerde bulundu. 

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Palu’ya gezi düzenledi 

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi, “23. Gün Kültürel ve Tarihi Gezi Programı” kapsamında medeniyetler beşiği Palu ilçesine gezi düzenledi. 

Demirbağ, sanayicilerle bir araya gelerek destek istedi

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turlarını sürdürüyor.

Millet İttifakı ortaklarından açıklama 

Millet İttifakı’nın ortağı olan siyasi partilerin il temsilcileri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde adayları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler. 

AK Parti Milletvekilleri 2. tur seçimleri için sahada 

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı esnaf ve vatandaşlarla buluşarak destek istedi. 

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

Zordu bağımsız aday olmak.  Hem de çok çok zor. Hayatında zorları başarmış biri ancak bu sürecin üstesinden gelebilirdi. 

Işıkver: Milletimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine güçlü destek verdi

28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, mazbatasını aldıktan sonra seçimlere dair basın açıklaması yayımladı.

Başarılı Akademisyenler ödüllendirildi 

Fırat Üniversitesi’ndeki başarılı akademisyenler ödüllendirildi. Fırat Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından COST Aksiyonlarında yer alarak proje hazırlayan ve başarı sağlayan akademik personele yönelik ödül töreni düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen ödül törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile ödül alan öğretim üyeleri katıldı. 

Elazığ’da hangi partiye yurt dışından kaç oy geldi? 

14 Mayıs tarihinde yapılan 28. dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yurtdışından Elazığ’a gelen oylar belli oldu. 

Başkan Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi'ni ziyaret etti 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Milletvekili Işıkver, mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) milletvekili seçilen Semih Işıkver, mazbatasını aldı.

Depremzede çocuklara bilim şenliği düzenlendi 

Fırat Üniversitesi Baskil Meslek Yüksek Okulu’nda depremzede çocuklara bilim şenliği düzenlendi. 

Milletvekili Keleş: 28 Mayıs’ta Türkiye kazanacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 28 Mayıs pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri kapsamındaki çalışmalarını sürdürüyor. 

Pandemide kesilen cezalar iade edilecek 

Salgın döneminde kesilen cezalara ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı. Pandemide ödenen maske takma zorunluluğu ve diğer yasaklara ilişkin cezalar geri alınabilecek. 

Zülfü Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına devam ediyor.

Cevdet Yılmaz, ETSO ve Ticaret Borsası’nı ziyaret etti 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eski Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Yılmaz, Elazığ, “İlk seçimde tavrını çok net bir şekilde ortaya koydu” dedi. 

Elazığ’da hasar tespit kesin sonuçları ne zaman açıklanacak? 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığ'da başlatılan hasar tespitlerine yapılan itirazlar sonrası kesin sonuçların 29 Mayıs’ta açıklanması bekleniyor. 

Milletvekili Erol: Terör örgütleriyle ilgili kanun düzenlemesi gelirse o meclisi birbirine katarız

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaptığı açıklamada, “Apo ve terör örgütleriyle ilgili bir kanun düzenlemesi meclise gelirse o meclisi birbirine katar o teklifi getirenin aklını karışlarız” dedi.

MÜSİAD’dan değerlendirme toplantısı

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından, “Ekonomide Yakın Geleceğe Dair Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. 

Toplam 5351 haber.