Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ’ın Nisan ayı araç sayısı belli oldu! 

TÜİK Nisan 2023 illerde trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt verilerini paylaştı. Elazığ’da Nisan ayı ölçeğinde kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 143 bin 591 oldu. 

İşte 14 Mayıs seçimlerinin Elazığ kesin sonuçları 

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi Elazığ kesin sonuçları açıklandı. 

Ağın Belediyesi personel alacak 

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, belediye bünyesinde çalıştırılmak üzerine personel alımı yapacaklarını duyurdu. 

CHP Heyeti Elazığ'da 

CHP milletvekilleri Zeynel Emre, Nihat Yeşil ve Gürsel Erol, 2. tur seçimleri için Elazığ’a gelerek saha çalışmalarına başladı. 

Nazırlı: Bizlerle Türkiye Yüzyılı hedefine ortak oldunuz

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Nazırlı ve Elazığ milletvekilleri Erol Keleş ile Ejder Açıkkapı Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde teşekkür ve destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları ve Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ziyaretlerine devam etti.

Meteoroloji Elazığlıları uyardı 

Yaz aylarına girerken mevsim normalleri ve üzerinde sıcaklık beklerken; Elazığ yeniden yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, sağanak yağışla birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. 

Hak sahipliği için fiili başvurular 30 Mayıs’ta 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Elazığ’da fiili hak sahipliği başvurular 30 Mayıs’ta başlayacak. 

Milletvekili Gürsel Erol, gündeme dair açıklamalarda bulundu 

İsmail Küçükkaya’nın sunduğu “Yeni Bir Sabah” programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Ben CHP’nin milletvekiliyim. Apo’ya af değil terör örgütleriyle ilgili bir düzenlenme gelirse ben o Meclis’i birbirine katarım” dedi. 

28. DÖNEM AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TANER ER:  28 MAYIS’TA CUMHURBAŞKANIMIZ EN YÜKSEK OYU ALACAKTIR

AK Parti Elazığ 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Taner Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu alacağını ifade etti.

Başkan Ayaz: Elazığ'daki ağır hasarlı binalar tehlike arz ediyor 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz Elazığ’da depremin ardından hasar alan binaların yıkılması gerektiğini söyledi. 

ÖSYM, Elazığ'dan KPSS'ye başvuran adaylardan ücret almayacak 

Deprem bölgesinde KPSS’ye başvuru yapan adaylardan ücret alınmayacağı ÖSYM tarafından açıklandı. Bu kapsamda Elazığ’da KPSS başvuru yapan adaylar ücret ödemeyecekler. 

Demirbağ: Cumhurbaşkanımız ikinci turda seçilecektir 

22, 24 ve 27. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçim sonuçlarını değerlendirerek, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. 

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refah Mecliste 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 14 Mayıs seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını dileyerek, partilerinin seçimden büyük bir zaferle çıktığını belirtti.

Milletvekili Gürsel Erol ilçeleri gezdi 

Seçimden aldığı desteklerden dolayı teşekkür ziyaretlerine başlayan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Bundan sonra seçilen milletvekilleri ile omuz omuza vererek, çalışacağız. Eğer diğer milletvekillerimiz bizi yine görmezden gelirlerse havada gelip, havada giderler” dedi. 

Milletvekili Semih Işıkver’den teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, teşekkür mesajı yayımladı. Işıkver, Elazığlılara teşekkür ederek açıklamasında şunları söyledi. 

Başkan Yılmaz: Elazığ, kararını AK Parti’den yana verdi

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Elazığ’ın kararını Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den yana kullandığını söyledi.

Prof. Dr. Yasemin Açık Oyunu Kullandı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık oyunu Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Toplam 5351 haber.