Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Üsküdar'da Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı. 

Malatyalı Depremzedelerden Elazığ İHH’ya Teşekkür

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Malatya’da depremin ilk anından buyana sürdürülen aşevi ve sıcak yemek yardım hizmeti tamamlandı. Yardımların gıda kolisi ve ihtiyaç malzemelerinin temini şeklinde devam edeceği açıklanırken Malatyalı depremzedeler İHH’ya teşekkür ettiler.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ’da personel alımı yapacak 

Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere Elazığ’dan sözleşmeli 7 kişi alınacak. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Ankara’ya güçlü bir şekilde gidelim

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, Hüseynik’te konvoylarla karşılandı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, mahallesi Hüseynik’te konvoylarla karşılanarak kalabalık gruplara hitap etti. 

İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan: Değişim hayırlı olsun

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, 14 Mayıs seçimlerinde milletimizin kutlu iradesini yeniden hâkim kılacaklarını ifade etti.  “2023 seçimlerini kazanıp güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye’yi kuracaklarını ifade eden İyi Parti Elazığ Milletvekili adayı Yüksel Ercan, şunları söyledi:

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban’dan, tazminat kararı ile sert açıklamalar

Elazığ Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, bugün resmi gazetede yayınlanan depremden etkilenen yerlerde kamu personeline tazminat kararı ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

23 HEDEF VE PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı koordinasyonunda 14 Mayıs sonrası TBMM çatısı altında Elazığ’ın sosyo-kültürel ve ekonomik gelişme ve kalkınmasını hedefleyen 23 hedef ve projenin lansmanı gerçekleştirildi. MHP Milletvekili adayları hazırlanan görsel sunu eşliğinde projelerin detaylarını katılımcılarla paylaştılar. MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver, bir halk sözleşmesi mantığı ile hazırlanan hedeflerle şehrin gelecek yüz yılının şekilleneceği dile getirildi.

İYİ PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI YÜKSEL ERCAN: “YENİ SANAYİ SİTESİNİNİN YAPIMI İYİ PARTİ’YE NASİP OLACAK”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, kamu kurum ve kuruluşları yanında esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Mkyk Üyesi Mehmet Gül: “Chp’nin Milliyetçliği Demirtaş’ı Serbest Bırakmak”

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, CHP milletvekili Gürsel Erol’un milliyetçilik değerlendirmesine örnek olarak verdiği Kıbrıs Barış harekâtının gerçek kahramanı olan merhum başbakan Prof. Necmettin Erbakan’ı anmamasına tepki gösterdi.

Eski Bakan Yardımcısı Tunç’tan Karakoçan ve Köylerine Ziyaret

14 Mayıs seçimleri öncesi memleketi Elazığ’a gelen Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak, sorun ve talepleri dinledi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Gençlerin istihdamı için gayret edeceğim

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bu kez Elazığlı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Prof. Dr. Yasemin Açık, “Elazığ’da gençlerin istihdam edilmesi için yeni yatırımların, yeni fabrikaların, yeni istihdam alanlarının açılması için özel olarak gayret edeceğim. İş insanı arkadaşlarımı yatırım yapmaları için Elazığ’a davet edeceğim” dedi.

IŞIKVER: KAMU-SEN ÜYELERİNİN MAĞDURİYETİNE SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Kamu-Sen Üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada 14 Mayıs sonrası hiçbir Kamu-Sen Üyesi’nin yaşadığı mağduriyete seyirci kalınmayacağını söyledi.

ELAZIĞ BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BİLAL ÇOBAN, KAPALI ÇARŞI’DA MİTİNGE DÖNÜŞEN BİR KALABALIK İLE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Bağımsız milletvekili adayı Çoban, 14 mayıs seçimlerinin bir manken seçimi olmadığını vurgularken, açıklamalarına şöyle devam etti:

MHP Elazığ Milletvekili Adayı IŞIKVER: Kültür Hayatımızın Değerli Kurumları Hak Ettiği İlgiyi 14 Mayıs Sonrası Görecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Elazığ Kültür hayatında önemli bir yeri olan EFTUD’u ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Işıkver burada yaptığı değerlendirmede, “İlimiz için TBMM çatısı altında yapacağımız hizmetleri 23 ana başlık altında gruplandırdık. Bunlarda biride Elazığ Kültür ve Sanat Obası’dır. Bu proje ile EFTUD gibi bu kültürün yaşamasına büyük katkı veren tüm STK’larımızı çok daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Açık: Bu can bu bedende oldukça Elazığ için çalışacağım

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, şehrin her köşesini geziyor, yüreklere dokunuyor, hemşerileri de ablalarını bir an olsun yalnız bırakmıyor.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Toplam 5351 haber.