Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Üç Partiden Ortak Açıklama: Çimento Fabrikası Taşınmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, ortak basın açıklaması yaparak Elazığ şehir merkezinde faaliyetlerini sürdüren Çimento Fabrikasının taşınmasını istedi. 

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

AK Parti Elazığ Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 

Bakan Akar: Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde tüm imkanlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız. Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz' dedi.

MSB'den Azerbaycan mesajı

Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısı sonrası açıklama yaptı.

Milletvekili Ağar, Genel Merkezin Görevlendirmesi İle Afyon’da 

AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü ve Elazığ Milletvekili Tolga Ağar genel merkezin görevlendirmesi ile İl Başkanlığı seçimleri öncesi hafta sonu da devam edecek olan temayül yoklamalarına Afyon’dan başladı. 

AK Parti’li Kandemir: 'Teşkilatlarımızda yüzde 65 değişim sağladık'

Isparta'da partisinin il başkanlığını ziyaret eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongrelerin yüzde 70'ini tamamladıklarını ve Türkiye genelindeki parti teşkilatlarında yüzde 65 oranında değişim sağladıklarını söyledi.

MGK'da Doğu Akdeniz vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı 4 saat 10 dakika sürdü. MGK’da Doğu Akdeniz vurgusu yapıldı.

Bakan Varank, Diyarbakır’da Girişimci Destek Merkezinin temelini attı

Bir dizi ziyaret ve açılış için Diyarbakır'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Diyarbakır Girişimci Destek Merkezinin temel törenine katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Diyarbakır insanının girişimcilik noktasından çok başarılı olduğunun altını çizen Bakan Varank, Ben milletimizin girişimciliğe olan ilgisini gittiğim her yerde görebiliyorum. Diyarbakır insanı da bu manada çok başarılı inşallah buradan da yetişecek ve çıkacak girişimler önemli işlere imza atacaktır dedi.

İçişleri Bakanı Soylu'dan kira tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bazı yerler var kiralık ev bulabilmek mümkün değil. Hadi gitsin de bir polisimiz Bodrum'da kiralık ev bulsun parayla bakalım' dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Belli Oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanlığına atama yapıldı. 

Dışişleri Bakanlığından AB'ye yaptırım tepkisi

Dışişleri Bakanlığı, 'AB Dış İlişkiler Konseyi’nin Libya bağlamında bir denizcilik şirketimizin de yaptırım listesine alınmasının bizim nazarımızda hiçbir değeri yoktur' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatından, Yunan gazetesinin sorumluları hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren manşet atan Yunan gazetesi Dimokratia'nın sorumluları hakkında 'cumhurbaşkanına hakaret'ten suç duyurusunda bulundu.

KKTC'den AB Konseyi Başkanı Michel'e sert tepki

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, AB Konseyi Başkanı Charles Michel’in Doğu Akdeniz’deki gerilimin de ele alınacağı 'AB Konseyi Zirvesi' öncesinde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile görüşmesinin ardından yaptığı basın açıklamasında Rum tarafına 'yalnız sözle değil eylemle destek sözü' vermesini endişeyle karşıladıklarını bildirdi.

Bakan Akar'dan Yunan gazetesine tepki

Milli Savunma Bakanı Akar, Yunanistan'da Demokratia gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır hakaret ve küfür içeren bir manşet kullanmasına tepki göstererek, 'Yunan makamlarınca gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz' dedi.

Muharrem İnce, ‘Memleket Hareketi’ ziyaretlerinde Giresun’a geldi

Muharrem İnce, 'Bin Günde Memleket Hareketi' programı kapsamında Giresun'u ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanı Akar'dan net Doğu Akdeniz mesajları

Milli Savunma Bakanı Akar, yaptığı açıklamalarda Doğu Akdeniz'e yönelik önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Saadet Partisi İl Başkanlığında Görev Değişimi

Saadet Partisi (SP) Elazığ İl Başkanlığına Abdullah Akın atandı. 

Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri teknik toplantı yapacak

Türkiye ile Yunanistan askeri heyetleri arasında ayrıştırma usullerinin ele alınacağı teknik toplantının bugün öğleden sonra yapılması bekleniyor.

Toplam 573 haber.