Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Kimseye hakkımızı yedirtmeyiz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Büyükelçi İbrahim Kalın, 'Kimsenin hak ve hukukunda gözümüz yok ama kimseye de hakkımızı yedirtmeyiz' dedi.

Doğu Akdeniz için yeni Navtex ilan edildi

Doğu Akdeniz için yeni Navtex ilan edildi.

CHP Heyeti Elazığ'da İncelemelerde Bulunacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un öncülüğünde 23 CHP Milletvekili,  Eylül ayında deprem bölgesi Elazığ’a gelerek incelemelerde bulunacak.   

Yunanistan Parlamentosu, Mısır ile imzalanan MEB anlaşmasını onayladı

Yunanistan Parlamentosu, Mısır ile imzalanan deniz yetki alanlarının belirlenmesi amacı ile imzaladığı sözde Münhasır Ekonomik Bölge (MEB) anlaşmasını onayladı.

Bakan Çavuşoğlu’ndan Christchurch davası kararına yönelik paylaşım

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yeni Zelanda'da 51 Müslüman'ın vahşice katledildiği Christchurch terör saldırısı davasında alınan karara ilişkin bir paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.

Dışişleri Bakanlığın'dan Christchurch saldırıları davası kararına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Christchurch terör saldırılarının faili hakkındaki mahkeme kararından memnuniyetini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korkunun ecele faydası yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferinin 949. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda açıklamalarda bulundu

Bakan Çavuşoğlu: Doğu Akdeniz'de gerginliği artıran biz değiliz, Yunanistan'dır, Rum Kesimi'dir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile düzenlediği ortak basın toplantısında 'Doğu Akdeniz’de gerginliği artıran biz değiliz, Yunanistan’dır, Rum Kesimi’dir. Bunun en son örneğini Yunanistan’ın dün bölgede askeri tatbikatlar yapması ile de bir kere daha görmüş olduk' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akdeniz’de de müjdeli haber alacağımızı ümit ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tespit edilen rezervin çok daha büyük bir kaynağın ilk habercisi olduğu yönünde kuvvetli bulgular var. İnşallah bu müjdenin devamı gelecektir. Gazın fiilen milletimizin hizmetine sunulması 2023 yılını bulacak. Önümüzdeki süreçte Akdeniz'de de benzer müjdeli haberler alacağımızı ümit ediyoruz' dedi.

Siyasette Koltuk Tartışması

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Genel Meclisi Toplantısında AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın başkanlık koltuğuna oturmasına sert tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Müslüman Organizasyonları Konseyini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Müslüman Organizasyonları Konseyi heyetini kabul etti.

Bakan Gül: Kadına şiddet bir terör eylemidir

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, pandemi süreci, Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervi ve Duygu Delen olayı ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, özellikle Duygu Delen olayına vurgu yaparak kadına yönelik şiddetin bir terör eylemi olduğunu vurguladı.

Karadeniz'de bulunan doğalgaz Fransa'da Akdeniz korkusuna neden oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz bulunması Fransa’da ses getirdi.

Ejder Açıkkapı'dan Açıklama!

AK Parti 26. dönem milletvekili Ejder Açıkkapı, sosyal medyada yer alan paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı. 

Dışişleri'nden AB'ye Doğu Akdeniz tepkisi!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, “Avrupa Birliği, Doğu Akdeniz’de barış, refah ve istikrarı hedefleyen sürecin bir parçası olmak istiyorsa, objektif ve dürüst olmalıdır” dedi.

Fahrettin Altun: 'Spekülasyonlara kulak asmayın'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü vereceği müjdeli haber üzerinden bir takım spekülasyonlar yapıldığını belirtti.

Bakan Dönmez: 'Yunanistan istiyorsa gelebilir, müzakere edebiliriz'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Yunanistan istiyorsa gelebilir, bu konuları müzakere edebiliriz. Kendisine 580 kilometre mesafedeki Meis Adası'nı kendi ana kara ülkesinin bir parçası gibi gösteriyor, kendisinin bile doğrudan görmediği adadan bahsediyoruz, hukuki temelden uzak' dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Maduro tarafından kabul edildi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi.

Toplam 573 haber.