Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

MHP Yönetim Kurulu Üyesi Kaya İstifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Sekreteri  Rıdvan Kaya, partideki görevlerinden istifa etti. 

Gürgöze: Ayasofya’nın İbadete Açılması İstanbul’un Yeninden Fethidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ayasofya’nın ibadete açılması kararına ilişkin açıklama yaptı. 

MHP Merkez ilçe Başkanlığına Atama Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Yunus Bal atandı.

Deprem konutları Kışa yetişecek mi?

Elazığ’da depremzedeler için yapılması planlanan 23 bin konutun kış mevsimine yetişip yetişmeyeceği tartışmasına Milletvekili Zülfü Demirbağ da dahil oldu. Demirbağ, konuyla ilgili net açıklama yaptı.

Zeki Akbıyık’ın Sorusu Ülke Gündemine Oturdu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Anadolu Soruyor programının canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın Numan Kurtulmuş’a sorduğu İstanbul Sözleşmesiyle ilgili soru Türkiye gündemine oturdu. Numan Kurtulmuş’un İstanbul Sözleşmesiyle ilgili açıklamaları televizyon kanallarından son dakika olarak duyuruldu.

MHP Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı Feshedildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı, MHP Genel Merkezi tarafından feshedildi.

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı Türkiye İkincisi Oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından başlatılan yeni üye seferberliği çalışmaları kapsamında Elazığ İl Teşkilatı yapmış olduğu üye çalışmalarında Türkiye ikincisi oldu.

Köprü Tartışmasının Bilinmeyenleri

Elazığ'ın Rüstempaşa Mahallesinde bulunan köprülü kavşak ile ilgili tartışmalar gündemdeki sıcaklığını koruyor. 

Milletvekili Erol, deprem tazminatı süresinin uzatılmasını istedi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen depremde kamu çalışanlarına verilen deprem tazminatı ödeme süresinin uzatılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'a Yeni Görev

Milli Savunma Bakan Yardımcısı, Elazığlı hemşehrimiz Şuay Alpay, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. 

Işıkver: Vatandaşı Pinpon Topuna Çevirdik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığ'da deprem mağdurlarının sorunlarının çözümü noktasında birtakım eksiklikler yaşandığını ifade ederek, bu noktada yerel siyasetin ve yerel bürokrasinin yeterince çalışmadığını söyledi.

MHP İl Başkanından Deprem Konutlarına İlişkin Dikkat Çeken Açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığ'da yapımına başlanan deprem konutlarının tamamının kış mevsimine yetişmeyeceğini söyledi.

Sarıcan Belediyesine Kayyum Atandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Sarıcan Belde Belediyesine Kayyum atandı.

Milletvekili Erol, Siyasileri ve Yerel Yöneticileri Eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, son zamanlarda Elazığ'ın gündeminde yer teşkil eden konulara  değinerek, siyasilere ve yerel yöneticilere eleştiride bulundu. 

Bakan Kurum Elazığ'da Açıklamalarda Bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Köprülü Kavşak Yıkılmayacak

Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum, Rüstempaşa Mahallesinde bulunan Köprülü kavşağın yıkılmayacağını açıkladı. 

Bakan Kurum Elazığ'a Geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.  

Milletvekili Demirbağ: Kralı Gelse Alamaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirdağ, Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın sunduğu Gündem Programında Elazığ ve Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İl Teşkilatı Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

Pandemi sürecinde, kan stoklarının azalması üzerine Türk Kızılay’ı, vatandaşlara kan bağışında bulunulması çağrısına destek çığ gibi büyümüştü.

Toplam 573 haber.