Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

DEVA Parti'si Elazığ'da Teşkilatını Ne Zaman Kuracak?

Ali Babacan Liderliğinde kurulan Deva Partisi'nin teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. 

CHP'li 6 Milletvekili Elazığ'a Geldi

Cumhuriyet Halk Partili 6 Milletvekili, tarım ve hayvancılık sektöründeki sorunları yerinde tespit etmek ve çiftçileri dinlemek amacıyla Elazığ'a geldi. 

Kaplan'dan Şerifoğulları'na Çağrı

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, CHP Milletvekili Gürsel Erol'a hakaret düzeyinde ağır sözler sarfettiğini belirterek, bu tutumu kabul etmediklerini ifade etti. Kaplan, Başkan Şerifoğulları'na daha sakin ve daha yapıcı bir politika yürütmesini önerdi.

Elazığın Güzel Günleri Yakındır

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Işıkver'den, Erdoğan ve Bahçeli'ye Teşekkür

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Sivrice ilçesinde 4 mahallenin riskli alan ilan edildiğini belirterek, kararın alınmasına vesile olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Milletvekili Bulut'tan Deprem Konutlarına İlişkin Açıklama

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, deprem konutlarının kısa sürede bitirilerek vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

Milletvekili Erol: Elazığ Projeye Dahil Edilsin

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Tarım ve Orman Bakanlığına çağrı yaparak, "Tarıma açılan Hazine Arazilerinin Elazığımız eklenip, tohum desteği sağlanmalıdır" dedi.

Başkan Gürgöze'den Ramazan Ayı Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Işıkver: TBMM'nin açılışı yüce milletimizin özgürlük ve bağımsızlık sembolüdür

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Erol: Düzenleme Yeni Bir Mağduriyet Oluşturmaktadır

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da deprem nedeniyle elektrik ve doğalgaz faturalarının bir yıl uzatılması konusunu Enerji Bakanı Sayın Fatih Dönmez ile görüştüğünü bildirdi.

Belediyeler Arabeske Sardı

Zaman zaman farklı konular üzerinden sosyal medya üzerinden bağlantı kuran ve ilişkileri güçlendiren belediyeler, bu kez ilginç bir etiketle gündeme geldi.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kesikköprü-Hilalkent ve kısmen Ataşehir Mahallelerini besleyen su ana terfi hattının 3 km’lik kısmında başlanan yenileme çalışmalarıyla, Cumhuriyet Mahallesi ve Çayda Çıra Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmalarını inceledi.

Milletvekili Erol: 16 Bin Konutun İhalesi Biran Önce Yapılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 2020 yılı sonuna kadar 20 bin 417 adet konutun teslim edilecek olmasının iyi bir haber olduğunu, ihalesi yapılmayan 16 bin konut için hızlı davranılması gerektiğini söyledi.

Konutlar ne zaman bitecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya'da depremzedeler için yapılacak konutlara ilişkin açıklamada bulundu. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası kabul edilmedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstifa etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstifa etti

SGK İl Müdür Tuncer, Koronavirüs Genelgelerini Açıkladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Elazığ İl Müdürü Ayhan Tuncer, Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında SGK tarafından alınan tedbirler ve genelgeleri açıkladı.

Bakan Pakdemirli, il Müdürlerine Talimat Verdi

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 81 İl Müdürü ile 2. Telekonferans Toplantısını gerçekleştirdi.

Toplam 573 haber.