Spor

Elazığspor, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, amatör futbol kulüpleri ve diğer spor branşlarıyla ilgili gelişmeleri Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Spor Haberleri

Yarışmada dikkatleri çeken Yusuf'u keşfeden hocası anlattı

Bir televizyon kanalında yarışmada tanınan Kick Boksçu Yusuf Karakaya'yı anlatan ilk antrenörü Zülfü Topuz, 15-16 yaşlarında yanlarında spora başladığında da şimdiki gibi efendi, kişilikli, saygılı, çok azimli ve istikrarlı olduğunu söyledi.

U14 Türkiye Futbol Şampiyonası başladı

Kahramanmaraş'ın grup merkezi olarak bulunduğu 2018-2019 sezonu U14 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. kademe 74 ilden 126 takımın katılımı ile bugün başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü adaylık kriterlerini açıkladı

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, 2 Haziran Pazar günü yapacağı seçimli olağan genel kurul öncesinde kulüp tüzüğü gereği başkan adaylığı için yerine getirilmesi gereken kriterleri açıkladı. Açıklamaya göre kulüp başkanlığına aday olacak kişinin tüzük gereği en az 5 yıllık kulüp delegesi olması şartı bulunuyor. Ancak 5 yıllık üyelik kaydı bulunmayan kişilerin kulübe 500 bin TL'lik bağış yapması durumunda aday olabilecekleri açıklandı.

Elazığ bölgesi hakemlerinden Aksu, hakemliğe veda etti

Elazığ bölgesi hakemlerinden 300 üzerinde maça çıkan ve 16 yıl görev alan 35 yaşındaki Atakan Aksu, aktif hakemlik kariyerini noktalandırdı.

Elazığspor'da 3 yabancı gönderildi

Spor Toto 1. Lig'e veda eden Birevim Elazığspor'da 3 yabancı futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Süper lige yükselen basketbol takımına coşkulu kutlama

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde play-off şampiyonluğuna ulaşan ve süper lige yükselen Elazığ İl Özel İdare, şampiyonluğu taraftarlarıyla coşkulu bir şekilde kutladı.

Süper Lig'e çıkan Elazığ'da, Nihan Demirkol 493 sayı kaydetti

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde sezona Federasyon Kupası şampiyonluğuyla başlayan ve sezon sonu Süper Lig'e yükselen Elazığ İl Özel İdare'de en çok sayı kaydeden isim Nihan Demirkol oldu. 27 yaşındaki oyuncu 36 kez giydiği takımının formasıyla 493 sayı kaydederek zaferde büyük pay sahibi oldu.

Elazığ İl Özel İdare Süper Lig'de

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi play-off final serisinin 3. maçında Bayraklı Belediyespor'u 75-55 yenen Elazığ İl Özel İdare, seride durumu 3-0 yaparak Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi.

Fenerbahçe ilk yarıda işi bitirdi

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Akhisarspor’u konuk etti. Mücadele sarı-lacivertlilerin 2-1’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Akhisarspor aldığı bu mağlubiyetle Süper Lig’e veda etti.

Elazığ İl Özel İdare büyük avantaj yakaladı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde Play-Off finali devam ediyor. İlk maçı kazanan Elazığ İl Özel İdare ekibi, ikinci maçta da Bayraklı Belediyesi'ni 74-50'lik skorla mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirerek büyük avantaj elde etti.

Milli Boksör Samet Keser Rus rakibini yendi

Kickboks'da Dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Samet Keser Düzenlenen Uluslararası Öncü Fight Club Profesyonel Kickboks turnuvasında Rus rakibi Aleksei Dimitriev'i 3 raundun sonunda yenmeyi başardı.

Elazığ İl Özel İdare: 78 - Bayraklı Belediyesi: 63

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi Play-Off Finali'nde Elazığ İl Özel İdare evinde karşılaştığı Bayraklı Belediyesi'ni 78-63 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Devler Ligi’nde finalin adı: Tottenham - Liverpool

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında sahasında 1-0 yenildiği Ajax'ı deplasmanda 3-2 mağlup eden Tottenham adını finale yazdırdı ve Liverpool'un rakibi oldu.

Elazığspor Küme Düştü

Elazığspor, bugün oynanan Giresunspor-Adana Demirspor Maçı’nın sonucuna göre resmen küme düştü.

Sefer Yılmaz: Sonuna kadar bu işi kovalayacağız

Spor Toto 1. Lig'in 32. hafta maçında Birevim Elazığspor, Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalarak ligde kalma umutlarını son haftalara taşıdı. Maç sonu her iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.

Elazığspor'da umutlar tükeniyor

Spor Toto 1. Ligin 32. Haftasında Elazığspor-Ümraniyespor karşılaşması 3-3 sona erdi.

TFF 3. Lig: Elaziz Belediyespor: 0 - Karşıyaka: 2

TFF 3. Lig 2. Grup'un 34. haftasında Elaziz Belediyespor sahasında karşılaştığı Karşıyaka'ya 2-0 yenildi.

Süper Galibiyet; Elazığ İl Özel İdare: 90 - Urla Belediyesi: 50

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi Play-Off Yarı Final 2. maçında Elazığ İl Özel İdare, Urla Belediyesi'ni 40 sayı farkla 90-50 mağlup etti ve seride durumu 2-0'a getirdi.

Elazığ'da okçular kıyasıya yarıştı

Elazığ’da düzenlenen 7. Elazığ'da düzenlenen 7. Fetih Kupası ön elemelerinde okçular kıyasıya yarıştı.

Toplam 1382 haber.