Harput'ta çevre temizliği etkinliği düzenlendi

'Hepimizin Bir Dünyası Var' sloganı ile bu yıl kutlamaya devam eden çevre haftası etkinlikleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Elazığ'ın gözbebeği Harput'u çöplerden arındırdı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Her yıl haziran ayının ilk haftası “Çevre Haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl "Hepimizin bir dünyası var." temasıyla kutlanan Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Harput’a çevre Temizliği Etkinliği düzenledi.

İl Müdürlüğü ekipleri ve çocukların katıldığı temizlik etkinliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan, hafta kapsamında oluşturmaya çalıştırdıkları bilincin kalıcı olmasını temenni etti.

Fatih Önalan, “Dünya Çevre Günü Birleşmiş Milletler kararıyla kabul edilmiş özel ve anlamlı bir gün. Bu anlamlı güne daha fazla anlam kazandırmak adına çeşitli etkinlikler düzenledik Müdürlüğümüz adına. İlk olarak Kızılay Fethi Sekin Anaokulu ve Kuşhane Anaokulunda çevre bilinci oluşturmak amacıyla küçük yüreklere dokunmak istedik” dedi.

Çevre temizliğinin yanı sıra poşet tüketiminin de azaltılması amacıyla piknikçilere, alışveriş çantası dağıtıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN