Hastalar Canlı Müzik Dinletisi İle Moral Buldu

Elazığ Şehir Hastanesi bünyesinde hizmet veren YGAP Hastanesinde tedavi gören hastalara yönelik canlı müzik dinletisi düzenlendi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Sağlık hizmetleri sunumunda yeni bir bakış açısı ile hizmet veren Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, hastaları en teknolojik ve kaliteli yöntemlerle tedavi ederken sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek tedavi başarısını en üst noktaya taşımaya çalışıyor.
Şehir Hastanesi bünyesinde hizmet veren Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'nde (YGAP) tedavi altında tutulan hastalara yönelik belli aralıklarla sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda YGAP Hastanesinde tedavi gören hastalara yönelik canlı müzik dinletisi düzenlendi. Programda hastalar moral depoladı.

Şehir Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk, hastane çalışanları çalışanlarının da katıyldığı programda hastalara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

ÖZTÜRK; "TEDAVİ SÜRECİNDEKİ BAŞARIYI ARTTIRIYOR"
Program sonrası bir açıklamada bulunan Şehir hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk,“YGAP hastanemizde tedavi süreçlerindeki başarıyı artıran bu tarz sosyal ve kültürel etkinlikleri rutin olarak düzenlemekteyiz. Hastalarımızın oldukça mutlu olduğunu bizzat görme fırsatım oldu. Hastalarımızın yüzünün güldüğünü görmek bizleri de ziyadesiyle memnun etmektedir. YGAP hastanemiz çalışanlarına hastalarımıza karşı gösterdikleri samimi yaklaşımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN