Hipodrom sosyal yaşam alanları ile dikkat çekiyor

1950 yılında kurulan ve kamu yararına faaliyet gösteren Türkiye Jokey Kulübüne bağlı Elazığ Hipodrom Müdürlüğü, sosyal yaşam alanları ile Elazığlı vatandaşlara hizmet veriyor.

Hipodrom sosyal yaşam alanları ile dikkat çekiyor

1950 Yılında kurulan ve Türkiye’de 10 hipodrom ile kamu yararına faaliyet gösteren Türkiye Jokey Kulübü, düzenlediği etkinlik ve faaliyetler ile Elazığ’a değer katıyor.

7-13 Ekim tarihleri arasında 4’üncü Elazığ tarım fuarında bir etkinlik alanı oluşturarak çocuk ve gençlere at ve at biniciliği sevgisini aşılayan Elazığ Hipodrom Müdürlüğü, kendi bünyesinde bulunan sosyal yaşam alanları ile de Elazığlı vatandaşlara hizmet veriyor.

Vatandaşların piknik yaparak keyifli vakit geçirebileceği ve çocukların güvenli bir şekilde eğlenebileceği oyun alanları sunan Elazığ Hipodrom Müdürlüğü, yine kendi bünyesinde bulunan açık hava tiyatrosunda çeşitli oyunların sahnelenmesine fırsat veriyor.

Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammed Demirçelik, Elazığ Hipodromunda yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Merkezde yarış faaliyeti dışında sosyal yaşam alanlarıyla da hizmet verdiğini belirtti.