İl Özel İdaresi'nin çalışmaları takdir topluyor

Elazığ merkez, ilçe ve köylerinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi başlattığı GES Projeleri ile İçme suyu çalışmalarına son süratle devam ediyor...

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ'ın genelinde yaptığı başarılı çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi çalışmalarına hız vererek, son süratle devam ediyor. 

İl Özel İdaresi'nin çalışmaları takdir topluyor

VATANDAŞIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRAN KURUM

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu'nun öncülüğünde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ekibi tarafından yapılan çalışmalar bir yandan şehre katma değer sağlarken, bir yandan da vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya ve memnuniyetini kazanmaya devam ediyor.

İl Özel İdaresi'nin çalışmaları takdir topluyor

YAPILAN ÇALIŞMALARLA SU ÜCRETSİZ OLACAK

Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programı doğrultusunda başlatılan içme suyu ve GES Projeleri çalışmalarına hız verildi.

Konuyla ilgili İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada Sivrice İlçesine bağlı, Dereboyu, Canuşağı, ⁠Görgülü Köylerinde ve - ⁠Kovancılar Kolluca, Saraybahçe, Karakoçan Karaçan, Alabal’da çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edildiği bildirilerek; " KÖYDES ve İl Özel İdaresi kaynaklı yürütülen çalışmalarda kapsamında Sivrice İlçesine bağlı, Dereboyu, Canuşağı, ⁠Görgülü Köylerinde ve - ⁠Kovancılar Kolluca, Saraybahçe, Karakoçan Karaçan, Alabal’da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ağın, Kovancılar ve Palu ilçelerinde de depo onarımları, Baskil İlçesinde sondaj ve tesis geliştirme yapım süreçleri devam ederken, bu yıl yapımı hedeflenen 20’ye yakın GES tesisiyle de vatandaşların köylerde elektrik tüketim bedellerinden kurtularak, ücretsiz su temin etmesi sağlanmış olacak." denildi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN