İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor'a vaadini yerine getirdi

Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor'a vaat ettiği şampiyonluk prim sözünü yerine getirdi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığspor’un şampiyonluk yolunda yaptığı zorlu maçlar öncesi ilimiz siyasiler ve iş insanlarının vaat ettiği primler, Elazığspor’a teslim edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda 100 bin TL şampiyonluk pirimi vaadinde bulunan Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Yüksel Ercan, vaadini yerine getirdi. Elazığspor tesislerini ziyaret ederek kulüp başkanı Serkan Çayır ile bir araya gelen İş İnsanı Yüksel Ercan şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi şehrimizin gözbebeği ve markası Elazığsor’un ikinci lige çıkma mücadelesinde şehirde örnek bir birliktelik ve kenetlenme oluştu. Tüm halkımız takımının şampiyonluğu için elini taşın altına koydu. Siyasilerimiz, iş insanlarımız, Ticaret ve Sanayi Odamız, Ticaret Borsamız, Esnaf Odalarımız, Esnaflarımız ve tüm hemşerilerimiz, takımımız sahiplenme ve destekleme kampanyaları başlattılar. Bizler de Ercan Grup Yönetim Kurulu olarak takımıza şampiyon olması haline 100 bin TL pirim vereceğimizi ilan etmiştik. Bu vaadimizi bugün yerine getirip kulüp hesabına aktardık. Yine bugün kulüp merkezimizi ziyaret ederek Elazığsporun bu başarısında önemli emeği, gayreti ve fedakârlığı olan kulüp başkanımız Sayın Serkan Çayır’ı tebrik ettik. Elazığspor’un yükseldiği ikinci ligde de önemli başarılara imza atarak bir üst lige çıkacağına inanıyorum. Yeni dönemde şehrin tüm katmanlarıyla takımlarına daha güçlü destekler vermesini diliyor,  bu başarıda emeği olan kulüp başkanımıza, yönetim kuruluna, Elazığsporlu futbolcu ve teknik heyetimize, kulübe destek olan tüm kurum, kuruluşlarımıza, iş insanlarımıza, taraftarlarımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”

Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ercan’ın kulübe vaat ettiği 100 bin TL pirim vaadini yerine getirmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Elazığsor Başkanı Serkan Çayır, “Elazığsporumuzun şampiyon olmasına yönelik çok sayıda iş insanımız pirim vaatlerinde bulunmuşlardı. Bugün de Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Saygıdeğer büyüğüm iş insanı Yüksel Ercan Bey bizzat kulübümüze gelerek pirim vaadini yerine getirdi bu meblağ kulüp hesaplarımıza geçti. Ben,  kulübümüze desteklerinden dolayı Yüksel Ercan’ın şahsında Ercan Şirketler Grubuna teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN