Işıkver'den Elazığspor'a 1 Milyon TL prim sözü

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Elazığspor'un MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyla medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Elazığspor'un şampiyon olması halinde futbolculara 1 milyon lira prim vereceğini açıkladı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Işıkver yaptığı açıklamada iş insanları ve siyasetçilere de bu önemli dönemde Elazığspor'a destek olma çağrısında bulundu.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz şehrimizin en değerli markası ve tanıtım yüzü, gençlerimizin sevinç, heyecan ve moral deposu olan gözbebeğimiz Elazığspor'umuzun bir süredir ucuz siyasi hesaplara argüman olarak kullanılmasına üzülerek şahit olmaktayız. Bazı 'sebepsiz sebepler' nedeniyle tribünde bulunmamayı tercih etsek de aklımız gönlümüz Elazığspor'dadır. Kulübümüzün Mayıs ayı içerisinde oynayacağı play off maçları neticesinde bir üst lige çıkma başarısı elde etmesi halinde futbolcu kardeşlerimize 1 milyon TL prim desteğinde bulunacağımı taahhüt ediyorum.

Bu vesileyle gerek ilimizde gerekse ülke genelinde yaptığı başarılı çalışmalarla göğsümüzü kabartan Elazığlı iş insanlarımızı ve siyasetçilerimizi de bu kritik dönemde Elazığspor'umuza destek olmaya davet ederken; en güzel sevinç ve mutlulukları hak ettiğini düşündüğüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN