Işıkver'den, taraftar gruplarına destek

Elazığspor'un 5 ayrı taraftar grubuna maddi destekte bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 'Her şey Elazığspor'un başarılı olması için' dedi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Elazığspor taraftar gruplarına maddi destekte bulundu. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver 2024-2025 futbol sezonu öncesi Elazığspor’un 5 ayrı taraftar grubuna 50’şer bin lira maddi destekte bulundu.

“HERŞEY ELAZIĞSPOR’UN BAŞARISI İÇİN…”

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver yaptığı açıklamada; “Sahadaki 12.adamımız olan taraftar gruplarımız her türlü desteği hakkediyor. Bizde karınca kararınca onların moral ve motivasyonunu artırmak için böyle bir destekte bulunduk. Şimdi sıra bu kardeşlerimizde. Birinci Lig hedefi ile sezona başlayan Elazığspor’a her zamankinden daha fazla destek vereceklerine inanıyorum. Aziz şehrimizin moral ve motivasyon kaynağı olan Elazığspor inşallah 12’inci adamımızın destekleriyle görmek istediğimiz ve hak ettiğine inandığımız yerlere yükselecektir. Başarı için, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, kulübüyle ve taraftarıyla bir bütün olarak yüksek moralle hareket etmesi gereken Elazığspor’un şehir olarak kenetlenmesi gereken bir dönemin başındayız. Şehrin tüm dinamiklerinin tam destek olma zamanıdır. Her şey Elazığspor’un başarılı olması için” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN