Işıkver: Madenlilere verilen sözlerin tutulması gerekmektedir

Maden'de afete maruz bölgedeki konutlar ve kamu binaları için yıkım talimatı çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, madenli vatandaşları kaderine terk etmeyeceğini söyledi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Maden’de afete maruz bölgedeki konutlar ve kamu binaları için yıkım talimatı çıkmasının ardından açıklamalarda bulunarak Parti ayrımı gözetmeksizin Maden’in yanında olunması gerektiğini ve Madenlileri kaderlerine terk etmeyeceğini söyledi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver açıklamasında; “Seçim kampanyası süresince Maden’e ve Madenlilere verilen sözlerin tutulması gerekmektedir. Parti ayrımı gözetmeksizin Maden İlçemizin yanında olmak zorundayız. Özel bir firma marifetiyle biriken hafriyatı yıllardır kaldıramayan siyaset kurumu başta ben olmak üzere bu konudan mesuldür. Kendi adıma Maden’i ve Madenliyi kaderine terk etmeyeceğime söz veriyorum fakat gücüm nereye kadar yeter onu da bilemiyorum. Bu itibarla ilimiz siyasetine Maden için biraraya gelme çağrısı yapıyorum. Türk Devleti dünyadaki en büyük imar faaliyetlerini gerçekleştiriyor, devletimizin depremin sonuçları ile mücadele noktasında başardıkları ile gurur duyuyoruz. Çok basit hamlelerle kurtulacağını bildiğimiz Maden’e yapılması muhtemel hizmetleri kim engelliyor ise tarih ve vicdanlar önünde vebâl altındadır. Maden’imizin göz göre yitip gitmesi kabul edilemez. Bu hususta temaslarımı sürdürdüğümü, meclis kürsüsünden konuyu gündeme getireceğimi, önergeler vererek konuyu gündemde tutacağımı, bakanlıklar nezdinde şahsım adına görüşmeler yapacağımı ifade ederek, ilimiz kamuoyunu saygı ile selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN