KADEM, şehit anne ve eşleri ile bir araya geldi

KADEM Elazığ Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit anne ve eşleri ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

KADEM Elazığ Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit anne ve eşleri ile bir araya geldi.

KADEM Elazığ Temsilcisi Sevim Yeniçeri ve Yürütme Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarete; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme Merkezi Müdürü Nevin Evliyaoğlu, Sosyolog Esma Gökbakar  ve Genç KADEM Kulübü öğrencileri eşlik ettiler.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nca Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya'nın annesi ve babası ziyaret edildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütünce yerleştirilen el yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan jandarma astsubay kıdemli başçavuş Coşkun Göl'ün annesi ziyaret edildi.

1998 yılında Tunceli’de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Zülfi Karabulut’un evini ziyaret ederek, eşi ile görüşüldü.

KADEM Elazığ Temsilcisi Sevim Yeniçeri tarafından şehit anne ve eşlerine çiçek ve hediye takdim edildi.

Yeniçeri, kadınların toplumun mihenk taşını oluşturdukları, onların cesaretinin,merhametinin,değerlerinin ve anneliğinin meyvesi olan insanoğlunu büyütmenin yetiştirmenin meşakkatli bir yol olduğu ve bu sürecinin kahramanı kadınların gerektiği saygı, sevgi ve değeri görmeleri hususunda gayret edilmesi, şehitlerimizi unutmamamız ve unutturmamamız gerektiğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN