Keleş, Arıcak İlçesi'nde ve köylerinde temaslarda bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Arıcak ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Arıcak ilçesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bir dizi temaslarda bulundu. Arıcak İlçe Başkanlığı, Arıcak Kaymakamlığı, Arıcak Belediyesi ve ilçedeki esnafları ziyaret eden Keleş, aynı zamanda Erbağ, Bozçavuş ve Karakaş Köyleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Arıcak İlçe Başkanlığı’nda AK Parti Arıcak İlçe Başkanı, Arıcak Belediye Başkanı, belde belediye başkanları, il başkan yardımcıları, muhtarlar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanlığı’nın önünde toplanan vatandaşlarla çay eşliğinde samimi sohbetler gerçekleştiren Keleş, vatandaşlarla ilçede yapılan projeler ve talepler hakkında istişarelerde bulundu. Keleş, Arıcaklı vatandaşların sıcak karşılaması ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Keleş, Arıcak İlçesi'nde ve köylerinde temaslarda bulundu

Milletvekili Keleş, Arıcak’taki esnafları ziyaret ederek, onların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Esnafların güler yüzlü karşılamasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Keleş, “Esnaf ziyareti demek; samimiyet ve hoş sohbet demektir. Bizleri güler yüzle karşılayıp muhabbetleriyle içimizi ısıtan esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum,” dedi.Ardından; Arıcak Kaymakamı Mesut Ateş’i makamında ziyaret eden Keleş, ilçede yürütülen projeler ve planlamalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Ateş’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Arıcak Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz Yalçınkaya’yı da ziyaret eden Milletvekili Keleş, belediyenin gerçekleştirdiği ve gelecekte planladığı projeler üzerine detaylı bilgiler aldı. İlçenin altyapı ve sosyal projeleri üzerinde istişarelerde bulunan Keleş, Başkan Yalçınkaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Keleş, Arıcak İlçesi'nde ve köylerinde temaslarda bulundu

Milletvekili Keleş, Arıcak’ın Erbağ, Bozçavuş ve Karakaş köylerine de ziyaretler gerçekleştirdi. Köy halkının ihtiyaçlarını yerinde dinleyen Keleş, “Birlik ve beraberlik ortamında, hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Samimi sohbetleri ve misafirperverlikleri için tüm köy halkına teşekkür ederim,” dedi.

Keleş, Arıcak İlçesi'nde ve köylerinde temaslarda bulundu

Köylülerle samimi sohbetler gerçekleştiren Keleş, vatandaşların beklentileri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN