Maden Belediyesi kampanya başlattı!

Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, Maden ilçesinde hizmet kalitesini arttırmak ve içe nüfusunun arttırılması yönelik 'Sen de İlçen İçin Bir İyilik Yap' kampanyası başlattı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Haber: Vedat YETİK
Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, Maden ilçesinde hizmet kalitesini arttırmak ve içe nüfusunun arttırılması yönelik 'Sen de İlçen İçin Bir İyilik Yap' kampanyası başlattı.

Başkan Yavuz, kampanya kapsamında tüm Madenlileri ilçeye maddi ve manevi katkıda bulunmaya davet etti.

"GELECEK NESİLLERE MİRAZ BIRAKALIM"

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, "Sevgili Hemşerilerim; Sende İlçen İçin Bir İyilik Yap Kampanyası kapsamında herkes isterse gücüne göre Maddi veya Manevi olarak bir katkıda bulunabilir.Düzenlemiş olduğumuz bu kampanyadaki amaç İlçemizi, küçükten büyüğe bütün farklılıklarımızı bir kenara itip ortak değerlerimizde buluşup ilçemizi sahiplenerek,
daha nezih yaşanabilir bir yer haline getirebilmek adına farkındalık oluşturmaktır. Bu yolda atacağımız adım gelecek nesillere bırakabileceğimiz en büyük miras olmalıdır.Örneğin en basit hali ile elimizdeki sigara, mendil, kağıt vb yerlere gelişi güzel atmak yerine çöp kutularına atmak bir iyiliktir." dedi.

İLÇEYE YAPILAN BAZI HİZMETLER

Bazı Sivil toplum kuruluşları ve şahıslar tarafından Maden ilçesine yapılan hizmetleri anımsatan Başkan Yavuz, "İlçemizde şahit olduğumuz vatandaşlarımızdan bazılarını, yaptıkları ile örneklendirirsek; Kortik Camisi önündeki köprünün tadilatından sonra demir korumalıkları ve kaldırım taşlarının boyamasını belediye öncülüğünde hemşerimiz Musa Akkurt yapmıştır. Tenis Koçoğlu arasında Zülküf Karataş amcamız kendi adına bir çeşme yaptırdı. Bahçelievler Taziye evinin yapımına Maden Belediyesi eski Başkanlarından Sıtkı Kural'ın kızı Leman Kural ve Torunu Zülküf Kural katkıda bulundukları için Taziye evinin tabelasına Sıtkı Kural-Leman Kural taziye evi yazıldı. Koçoğlu tenis arası, soğuksu karşısı ve daha bir çok yerde Hacı Mövlüt öner'in ağaç dikmesi. Kortikte bulunan çeşmenin Bahçelievler muhtarı Mehmet gezer tarafından boyanması. MASSAD Yönetiminin devam eden ‘Madeni Seviyorum Cenaze Aracı İçin Gerekli Desteği Veriyorum’Kampanyası. Hizmetlerinden dolayı emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

"KAMPANYAYA BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ DAVET EDİYORUM"

Madenlilerle birlikte el ele verip bu kampanyayı büyütmeyi amaçladıklarını aktaran Başkan Orhan Yavuz, şunları kaydetti: " Gibi yapılan bu hizmetler ilk anda sadece ilçe için yapılmış bir iyilik gibi gözükse de bununla beraber aslında insan yaptığı iyiliği kendisine yapıyor,ailesine yapıyor,çevresine, ülkesine, geleceğine, ruhuna hatta ahretine yapıyor.Çünkü bütün inanç sistemlerinin temelinde olduğu gibi eko sistemde de ''ne verirsen onu alırsın''hükmü tecelli edecektir.Yani ''ne ekersen onu biçersin'' ata sözü gibi çeşitlendirme yapabiliriz.Bütün olumsuzluklarımız ve geçmişin kısır döngüsünü bir kenara atarak bir adım atabiliriz.İnanın attığımız küçücük bir adım bütün hayatımıza olumlu yönde etki edecektir.Gelecekteki hayatımız, bugünlerde yaşayacaklarımız ,yapacaklarımız ve düşündüklerimiz ile şekillenecektir.Yapacağımız iyilik bir kıvılcım olabilir,bir gün o kıvılcım güneş olup aydınlatır etrafımızı. Kampanyaya bütün hemşerilerimizi davet ederek,İlçemizde hizmet kalitesini artırabilmek için ilçe nüfusunun arttırılmasına yönelik yapacağımız çalışmaya bütün hemşerilerimizi ikametlerini ilçeye taşımalarını istirham ediyoruz.El ele vererek bu kampanya ile sevgi yumağı oluşturup herkesin İlçesi için bir iyilik yapmasını sağlayabiliriz."

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN