MEGİP Kapsamında 25 Kursiyer Yetiştirilecek

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde hayata geçirilen Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Projesi iş dünyasına istihdam anlamında destek olmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

MEGİP projesi kapsamında 25 kursiyer yetiştirilmesi noktasında protokol imzalandı.

Protokol, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı ve Öztunç Gıda ve Hayvancılık Ltd.Şti Yetkililerinden Ahmet Tunç’un katılımıyla Elazığ TSO meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan konuşmasında “Odamızda İŞKUR müdürümüz Abdullah Balcı Bey, Öztunç firmasının değerli yöneticileri Ahmet Bey ile birlikte mesleki eğitim kursları işbirliği protokolünü imza altına alıyoruz. Bir yılı aşkın zamandır birçok program yaptık ve şimdiye kadar yaklaşık 800 kişinin hem eğitim almasını sağladık hem de bu 800 kişinin sahip olmasını sağladık. Bugün de Öztunç firmamızda 25 kişilik bir eğitim ve işe alma sürecini de imzalıyoruz. İŞKUR’umuzun değerli Müdürü Abdullah Bey ile birlikte Türkiye’de şuanda en fazla eğitim veren ve iş sahibi eden projeyi birlikte yürütüyoruz. İnanıyorum ki bu süreç artarak devam edecek ve hem işverenlerimizin ihtiyaç duyduğu nitelikteki insan gücüne sahip olması, hem de iş arayan vatandaşlarımızın eğitimlerini alarak kendilerine kariyer sağlayabilecek iş sahibi olmaları adına çok değerli. Emeği geçen başta oda personelimize, değerli Meclis Başkan Yardımcımıza ve İŞKUR’un değerli yöneticilerine ve Öztunç Firmamıza teşekkür ediyorum, sürecin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı da “İŞKUR'un aktif işgücü programlarından en son uygulamaya giren MEGİP projesi ile bugün buradayız. İşverenlerimize daha etkin, daha verimli, prosedür olarak da en az olan uygulamalardan biri ve sahada da çok karşılığı olan bir programlarımızdan birini Öztunç firmamızla gerçekleştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

Öztunç Gıda ve Hayvancılık Ltd.Şti. Yöneticileri’nden Ahmet Tunç ise Elazığ TSO, İŞKUR ve Fırat Üniversitesine teşekkür ederek, protokolden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN