MHP Palu ve Sivrice ilçe başkanları istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi Palu İlçe Başkanı Zülfü Yılmaz ve Sivrice İlçe Başkanı Erol Targut görevlerinden istifa ettiler.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

MHP Palu İlçe Başkanı Zülfü Yılmaz ve MHP Sivrice İlçe Başkanı Erol Targut görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

MHP Palu İlçe Başkanı Zülfü Yılmaz açıklamasında; “2017 Tarihinden bugüne kadar gururla yürüttüğüm MHP Palu İlçe Başkanlığı görevimin devamı noktasında; bayrağı bizden sonra daha ilerilere taşıyacak başka bir kardeşimizin görevlendirilmesi hususundaki görüşlerimi İl Başkanımız Sayın Semih Işıkver’e daha önce iletmiştim. Süreç içerisinde İl Başkanımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda bugün itibariyle görevimi bırakmış bulunuyorum. Bundan sonra da Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Teşkilatlarımızın emrinde olduğumu, yeni atanacak İlçe Başkanımızın yanında olacağımı ifade etmenin yanı sıra ilerleyen dönemde yine ilimiz merkezinde partimizin yönetim kademelerinde yer alacağımı da kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.

MHP Sivrice İlçe Başkanı Erol Targut ise şu ifadelere yer verdi: “2017 Tarihinden bugüne kadar yürüttüğüm ve Belediye Başkanlığının kazanması noktasında büyük emekler verdiğimiz Sivrice İlçemizin MHP İlçe Başkanlığı görevini bırakmak istediğimi İl Başkanımız Sayın Semih Işıkver’e daha önce iletmiştim. Süreç içerisinde İl Başkanımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda bugün itibariyle görevimi bırakmış bulunuyorum.

Bundan sonra daki süreçte Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğumu, yeni atanacak İlçe Başkanımızın yanında olacağımı ifade ederken ilerleyen dönemde yine ilimiz merkezinde partimizin yönetim kademelerinde yer alacağımı da kamuoyuna saygıyla arz ederim” ifadelerini kullandı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN