Milletvekili Erol: Elazığ'da Devlet Gelenekleri Yerle Bir Ediliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da düzenlenen '2019 Yılı Yatırım Durum Değerlendirme' toplantısına davet edilmemesine tepki gösterdi. 

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ'da önceki gün Vali Çetin Oktay Kaldırım, başkanlığında "2019 Yılı Yatırım Durum Değerlendirme" toplantısı düzenlendi. 
Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, Zülfü Tolga Ağar, Sermin Balık, belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve bazı kurum müdürleri katıldı. Toplantıda kurum ve kuruluşların yatırımlarına ilişkin durum değerlendirmesi yapıldı. 

MİLLETVEKİLİ EROL: "ELAZIĞ'DA DEVLET GELENEKLERİ YERLE BİR EDİLİYOR"
Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, toplantıya davet edilmemesine tepki gösterdi. 
Sosyal Medya hesabından açıklamalarda bulunan Milletvekili Erol, " Elazığ da devlet gelenekleri yerle bir ediliyor. Sayın Valimize bir konuda hatırlatma yapmak isterim; sizi siyasi irade bu göreve atamış olabilir, gönlünüz bu siyasi iradeden yana da olabilir, ama siz devleti temsil eden makamdasınız. Sadakatınız ve bağlılığınız temsil ettiğinizi düşündüğümüz devlet ve geleneklerine olmalıdır. İlin seçilmiş Milletvekili olarak Elazığımızın yatırım durumunun değerlendirildiği, Valimizin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen bu toplantıya davet edilmemiş olmam halkın iradesini yok saymak ve tanımamaktır." dedi. 

MİLLETVEKİLİ EROL: "RESMÎ TOPLANTILAR AKP TOPLANTISINA ÇEVRİLMEMELİ"
Milletvekili Erol, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Elazığ 2019 yılı Yatırım Durum Değerlendirme toplantısındaki görüntü ile bir daha karşılaşmamayı umarak herkesin dikkatini çekmek isterim. Halkın oylarıyla seçilmiş bir milletvekilini siyasi gerçekliğini kabul edip tanımak zorundasınız. CHP Elazığ Milletvekilliğimiz ilimizin birliğine bütünlüğüne katkı sunmak içindir. Elazığ’ın sorunlarının çözümüne ve yeni yatırımların yapılmasına yönelik Sayın Vali başkanlığında bir toplantı yapılacaksa bu toplantıya ilin tüm milletvekilleri, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin İl Başkanları, ilin sivil toplum kuruluşları başkanları da çağrılmalıdır. Resmî toplantılar AKP toplantısına çevrilmemelidir."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN