Milletvekili Erol'un Diyarbakır ve Elazığ temasları

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır ve Elazığ'da temaslarda bulundu.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır ve Elazığ’da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu.

DİYARBAKIR TEMASLARI

Diyarbakır temasları kapsamında ilk olarak Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Salih Sümer’in ailesini Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde ziyaret eden Milletvekili Gürsel Erol taziye ziyaretinin sonrasında Diyarbakır Valiliği görevine atanan Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Erol'un Diyarbakır ve Elazığ temasları

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır il Başkanlığı teşkilatı ile de bir araya gelen Milletvekili Gürsel Erol, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Diyarbakır’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve fikir alışverişinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ EROL, BASKİL KAYISI PAKETLEME FABRİKASI AÇILIŞINA KATILDI

Diyarbakır’da temaslarını sürdürdükten sonra Elazığ’a gelen milletvekili Gürsel Erol, Baskil İlçesi’nde Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından yapımı tamamlanan “Kayısı İşleme ve Paketleme” fabrikasının açılışa katıldı.

Baskil’deki kayısı üreticileriyle de bir araya gelen Milletvekili Erol, Elazığ’ın tarım ürünü olan kayısının hak ettiği değeri görmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirtirken, Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nde kayısının tanıtımı amacıyla paketler dağıtacağını açıkladı.

Milletvekili Erol'un Diyarbakır ve Elazığ temasları

EROL, PİRİNÇÇİ KÖYÜ’NDE AŞURE ETKİNLİĞİ’NE KATILDI

Elazığ’ın Pirinçci Köyü’nde Ağuiçen Evlatları Derneği Cemevi tarafından her yıl düzenlenen Aşure Etkinliğine katılan Milletvekili Gürsel Erol, Pirinççi köyü sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi. Harput Mahallesi’nde kadınların açtıkları stantları ziyaret eden Milletvekili Gürsel Erol, ürünleri inceledi. Yapılan ürünler hakkında bilgiler alan Milletvekili Gürsel Erol, kadınların taleplerini dinlerken Elazığlı vatandaşları bu stantlara davet etti.

MİLLETVEKİLİ EROL MUHTARLARI DİNLEDİ

Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Gümüşkavak Muhtarı Ahmet Gül, Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter,  İcadiye Mahalesi Muhtarı İrfan Gözvur ve Aksaray Mahallesi muhtarı Özcan Bal ile bir araya gelerek, Elazığ’da yapılması planlanan yatırımlar ve sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Milletvekili Erol'un Diyarbakır ve Elazığ temasları

Muhtarlardan bilgiler alan Milletvekili Gürsel Erol, mahallelerde yaşanan sorunların ve sıkıntıların çözümü için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN