Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, temaslarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyetle birlikte Elazığ’da yapımı devam eden çeşitli projelerde incelemelerde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Elazığ İŞGEM Atölye Binaları, Polis Meslek Eğitim Merkezi, Hazarbaba Macera Parkı, Kartaldere Köyü asfalt çalışmaları, Sarıkamış Köyü TOKİ konutları, Kovancılar’daki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı inşaatı ve aile sağlığı merkezleri projeleri yer aldı.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

ELAZIĞ İŞGEM ATÖLYE BİNALARI ZİYARETİ

İlk olarak İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden ve finansmanı Fırat Kalkınma Ajansı, İl Özel İdaresi, Elazığ Belediyesi tarafından sağlanan İŞGEM atölye binalarını ziyaret eden Milletvekili Keleş ve heyeti, projeye ilişkin son durumu yerinde inceledi. Toplamda 6.375 metrekare inşaat alanındaki projede 20 atölye binası yer alacak.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ İNŞAAT ALANI İNCELEMESİ

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindeki heyet, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Polis Meslek Eğitim Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

17.455 metrekare inşaat alanına sahip olan ve 2025 yılında hizmete girmesi planlanan projede, yatakhane, yemekhane, derslik, konferans salonu, kapalı spor salonu ve atış poligonu gibi birçok önemli alan yer alacak.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

HAZARBABA MACERA PARKI VE KAYAK MERKEZİ ZİYARETİ

İl Özel İdaresi tarafından ihale yoluyla işletmecilere devredilen Hazarbaba Macera Parkı ve Hazarbaba Kayak Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Erol Keleş ve heyeti, projeye ilişkin incelemelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

KARTALDERE VE SARIKAMIŞ KÖYLERİNDE İNCELEMELER

Kartaldere-Sarıkamış grup köy yolunda yapımına başlanan asfalt bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Prof. Dr. Erol Keleş, köy yollarının daha modern ve güvenli hale getirilmesi için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Sarıkamış Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, köyün sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini istişare etti ve yapımı devam eden Sarıkamış Köyü TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

KOVANCILAR TEMASLARI

Kovancılar’da İl Özel İdaresi kontrollüğünde yapımı sürdürülen Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı binası ve spor salonu inşaatlarını inceleyen heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öte yandan Bağlar ve İsmetpaşa Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret eden Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

PROF. DR. EROL KELEŞ: “ELAZIĞ İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın gelişimine katkı sağlayacak projeleri yakından takip ettiklerini ve vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için durmaksızın çalıştıklarını belirtti.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

Tüm projelerde emeği geçenlere teşekkür eden Keleş, Elazığ’ın her alanda gelişimi için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN