Milli Türk Talebe Birliği Elazığ'da çalışmalara başladı

Milli Türk Talebe Birliği Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan, yeni oluşturduğu yönetim kurulu ile çalışmalarına başladı. Furkan Doğan İpekyolu Gençlik Merkezi'nin Elazığ için bir şans olduğunu söyleyerek Üniversite öğrencilerini merkezde daha çok proje üretmeye yönlendireceklerini dile getirdi.

Milli Türk Talebe Birliği Elazığ'da çalışmalara başladı

4 Eylül’de göreve gelen Milli Türk Talebe Birliği Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan, yürütme ve yönetim kurulunu belirlemesinin ardından çalışmalara başladı.

Elazığ’da yeni oluşturulan kadro ile önemli çalışmalara imza atmayı hedefleyen Başkan Furkan Doğan hayata geçirmeyi planladığı projelere ilişkin bilgi verdi.

Milli Türk Talebe Birliği Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin Elazığ için bir şans olduğunu, kendilerinin de bu merkezden yeni dönemde olabildiğince faydalanmak istediklerinin belirtirken, “Hızlı bir şekilde yürütme ve yönetim kurulumuzu oluşturduk. Proje odaklı kardeşlerimiz var. Bunun yanında ARGE ekibimizi kurduk. İpek Yolu gibi bir yerimiz var. Türkiye’de sıralı olan İpek Yolu’nun Elazığ’da olması büyük bir şans. Bizler MTTB olarak üniversiteli kardeşlerimize İpek Yolu’nu daha çok kullanması, orada proje üretmesi, bizlerde İpek Yolu üzerinden proje odaklı çalışmalarımızı yapıyoruz. Elazığ’da İpek Yolu’nu kullanan ilk MTTB, ilk yönetim olacağız” dedi.