Müftü Aydın, Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür etti

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, akademisyen kimliğinin yanısıra iş kadını olarak birçok sivil toplum örgütünde aktif yer alan Prof. Dr. Yasemin Açık'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

İl Müftüsü Selami Aydın, akademisyen kimliğinin yanısıra iş kadını olarak birçok sivil toplum örgütünde aktif yer alan Prof. Dr. Yasemin Açık’ı ziyaret etti.

Açık’ın Sultan Sarayı’ndaki ofisinde gerçekleşen ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. 

Ziyarette Elazığ Müftülüğü Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü ve aynı zamanda Kanal Fırat’ta “Huzura Davet” programı yapımcısı ve sunucusu Ali Gün de hazır bulundu.

Kanal Fırat televizyonun sahibi olan Prof. Dr. Yasemin Açık’ı tebrik eden Müftü Aydın; “Yasemin Hanım başarı ile sürdürdüğü akademisyenliğinin yanısıra iş alanında, medya sektöründe ve özellikle hayır hizmetlerinde ilimize öncülük eden bir isim. Elazığ’a atandıktan sonra kendisiyle tanışmak üzere bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

Toplumu din konusunda aydınlatmak ve doğru bilgiye erişim için medyanın çok önemli bir rolü olduğuna dikkat çeken Müftü Aydın; “Biz il müftülüğü olarak kendisine müteşekkiriz. Uzun yıllardır sahibi olduğu TV kanalların ekranlarını bizlere açmış ve her türlü kolaylığı sağlamıştır. Dini konularda halkımızın aydınlatılmasında ve hizmetlerimizin duyurulmasında bizlere fırsat verdiği için Allah kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Açık, Müftü Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi ve kurbanını vekâlet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı.
Müftü Aydın şehrimize yapmış olduğu katkılar ve ziyaretin anısına Prof. Dr. Yasemin Açık’a Türk Bayraklı tablo hediye ederken, kurbanını TDV’ye bağışladığı için ayrıca teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN