Murat Öz'e AK Parti'de Yeni Görev 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Murat Öz, Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına getirildi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve daha sonra AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Hasan Murat Öz’e yeni görev verildi. Murat Öz, Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına getirildi.

"GENÇLERİMİZE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"
Murat Öz, yeni görevine ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, partilerinin gençliğe ve sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğine dikkat çekerek, "Yeni görevimiz çerçevesinde gençlerimize yönelik çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Bu kapsamda gençlik sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte neler yapabiliriz, birlikteliği nasıl sağlayabiliriz noktasında çalışmalar yapacağız.STK'ların gençler üzerindeki etkileri ve yaptığı çalımlarla alakalı nasıl projeler yapabiliriz bunlar üzerinde çalışmalar yürüteceğiz. Bu noktada gençlerimize ve ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz." diye konuştu.

MURAT ÖZ KİMDİR?
1989 Elazığ doğumlu olan Murat Öz, Girne Amerikan Üniversitesi-Endüstri Mühendisliğinden mezun oldu. Soğutma Sistemleri üzerinde mesleki çalışmaları olan Murat Öz, 2013-2018 tarihleri arasında AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttü. 2018 yılında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği / Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Halen bu görevini sürdüren Öz, Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine de atandı. İyi derecede İngilizce bilen Murat Öz, evli ve 1 çocuk babasıdır.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN