Sağlık Müdürlüğü'nden Yaşlılar Günü Etkinliği

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Gazi Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlı vatandaşlara yönelik yemekli bir etkinlik düzenlendi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Gazi Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlı vatandaşlara yönelik yemekli bir etkinlik düzenlendi.

Sağlık Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, Hizmet Başkanları, Başkan Yardımcıları, kurum idarecileri ve ilgili çalışanlar katıldı.

Yaşlı vatandaşlarla tek tek görüşerek yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat yaptığı açıklamada:“ Bu gün 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü. Her yıl olduğu gibi bu yılda bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz. Elazığ Sağlık Müdürlüğü olarak sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayız. Sizler bizim için birer yol gösterici, birer çınarsınız. Gelmiş olduğunuz yaş itibarı ile hayat tecrübelerinizden faydalanmamız gerekir” şeklinde ifade etti.

Sağlık Müdürlüğü olarak başta sağlık olmak üzere her türlü sorununuz için yanınızda olmaya hazırız diyen Doç. Dr. Polat 'Bu tür programların sadece yaşlılar haftası ve gününde değil, daha sık yapılması gerektiği kanaatindeyim. Allah sizlere sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir ömür nasip etsin. Tekrar buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Daha sonra müdürlük sosyal tesislerinde yemek ve çeşitli ikramlarla kutlama programı devam etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN