Sağmanlılar Derneği'nde yeni başkan belli oldu

Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde yapılan Olağan Genel Kurulda başkanlığa Murat Bankur getirildi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde olağan genel kurul yapıldı. Olağan genel kurulda Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini yürüten Tarkan Ömer Bankur görevini Murat Bankur’a devretti.  

Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Bankur, Tarkan Ömer Bankur’a teşekkür ederken köylüleri ve üyeleri birlik ve beraberlik çatısı altında toplamayı amaçladıklarını belirterek derneğe üye olmaya davet etti. Bankur; “Öncelikle bizleri Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim kuruluna layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Tarihi, kültürü, gelenek ve görenekleri ile her döneme Sancaktarlık yapmış olan köyümüzün ve köylümüzün bu meziyetlerini korumak ve daha ileri taşımak için kurulan derneğimiz 2021 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Köy Derneği olmasına karşılık, kurumsal yapısı ve üye sayısı ile birçok İlçe hatta İl derneğinden daha güçlü bir yapıya sahiptir. Dernekçilik gerçekten de meşakkatli bir iştir, kurmak kolaydır ama yaşatmak büyük özveri istemektedir. Bu sebeple derneğin faaliyetlerinin aksamadan bugünlere ulaşmasına katkı sağlayan Aşk ile çalışan yorulmaz sözünün hakkını vererek dernek faaliyetlerini yürüten Tarkan Ömer Bankur başkana, yönetim ve denetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Derneğimizin, önümüzdeki yıllarda daha geniş bütçelerle, daha etkin çalışan bir dernek hüviyetini kazanması için hepimiz, yönetim, denetim ve tüm üyelerimizle birlik beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyoruz. Önemli olan derneğimize gerçekten kurumsal bir kimlik kazandırabilmektir. Amacımız köylülerimize ve üyelerimize hizmet olan bir yapıyı birlik ve beraberlik çatısı altında oluşturmaktır. Bu manada şeffaf, güvenilir bir yönetim anlayışıyla faaliyet gösteren örnek bir dernek olabilmek için bütün hemşerilerimizin destek ve yapıcı eleştirileri dernek yönetimimizin önünde ışık olacaktır. Hepimiz biliyoruz ki;  sorunları daha çabuk ve kolay çözmenin tek yolu kenetlenmektir. Yaşam koşullarının her geçen gün biraz daha ağırlaşmakta olduğu günümüzde, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılması için hepimiz arasındaki dayanışmanın zorunlu olduğu kanaatindeyim, sizlerde böyle düşündüğünüz için bu gün burada birlikteyiz. Bizler aynı köylü olmanın da ötesinde bir birimizle akrabayız. Günümüz dünyasında zayıfların yaşama şanslarının ne kadar zor olduğunu hepimiz görüyoruz. Öyleyse birlik olup beraber hareket etmek zorundayız. Bizler gelecek nesillerimize iyi örnekler vermek, birliğin beraberliğin yardımlaşmanın ne kadar güzel bir haslet olduğunu ispatlamak zorundayız. Tüm köylülerimiz hep birlikte, el ele, omuz omuza, gönül gönüle, tek yürek, tek ses olarak Sağmanlılar  Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneğimizin  çatısı altında toplanmaya üye olmayanları üye olmaya çağırıyoruz. Ayrıca Sağman Köyünün ekmeğini yemiş suyunu içmiş her bireyinin birlik ve beraberlik içerisinde köyümüzün menfaatleri uğruna çalışacağına olan inancamın tam olduğunu da dile getirmek istiyorum. Değerli Hemşerilerim bu dernek bütün Sağmanlılar’ın derneğidir”  dedi.

Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevine seçilen Murat Bankur ile birlikte yeni yönetim de belli oldu. Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Listesi İse Şu İsimlerden Oluştu;
Yönetim Kurulu
Murat Bankur
Burak Tanyeri
Ahmet Yıldırım
Burak Şahiner
Müjdat Fırat
Denetleme Kurulu
Tarkan Ömer Bankur
Özdemir Yıldırım
Selahattin Singin

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN