Sanayi Mahallesinde bir apartman karantinaya alındı

Elazığ merkez Sanayi Mahallesinde koronavirüs vakası görülen bir apartman karantinaya alındı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ merkez Sanayi Mahallesinde koronavirüs vakası görülen bir apartman karantinaya alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sanayi Mahallesi Haşmetli Sokak No:15/7  adresinde ikamet eden bir hastanın Laboratuar sonuçlarında Koronavirüs pozitif tespit edildi. 

Hasta tedavi altına alınırken, apartman ise Valilik kararıyla 14 gün süreyle karantinaya alındı. Binanın girişi güvenlik şeridiyle kapatıldı.

Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Sanayi Mahallesi Haşmetli Sokak No:15/7  adresinde ikamet eden bir hastanın Laboratuar sonuçlarında Koronavirüs pozitif tespit edilmesi nedeniyle, hastalığın yayılmasını engellemek ve kamu sağlığını korumak amacıyla söz konusu adreste yer alan apartmanın 15.04.2020 tarihi itibariyle 14(ondört) gün süre ile karantina altına alınmasına, istisnai durumlar dışında evden dışarı çıkılmamasına, tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerinin azami derecede alınmasına karar verilmiştir" denildi.

Elazığ'da daha önce 15 bina karantina altına alınmış, 2 binada karantina sona erdirilmişti. Bunun yanısıra Kovancılar ilçesine bağlı Şenova Köyü, Karakoçan merkez Kulubaba mahallesi, Baskil ilçesi Topalkem köyüne bağlı Omik mezrası, Baskil ilçesi Gemici köyü ve Sivrice ilçesi Hazar Mahallesi koronavirüs vakaları nedeniyle karantinaya alınmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN