Şehir Hastanesi Kendi İhtiyaçlarını Karşılıyor

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, cerrahi maske ve el dezenfektanının ardından yüz koruyucu siperlik montajına da başladı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, cerrahi maske ve el dezenfektanının ardından yüz koruyucu siperlik montajına da başladı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde, hem ihtiyaç duyulan sağlık hizmeti en iyi şekilde veriliyor, hem de artan talep nedeniyle cerrahi maske ve  el dezenfektanı  üretiliyor.

Hastanede Eczacılardan kurulan ekiple dezenfektan üretimi yapılırken, diğer taraftan oluşturulan atölyede terziler tarafından cerrahi maske üretimi yapılıyor. El dezenfektanları, Sağlık Bakanlığı’nın Majistral El Antiseptiği Kılavuzu’na uygun bir şeklide hazırlanırken, Üretilen cerrahi maskeler ise dikim sonrası sterilizasyon işlemine tabi tutulduktan sonra paketlenip çalışanların hizmetine sunuluyor.

Şehir Hastanesinde, cerrahi maske ve  el dezenfektanının ardından yüz koruyucu siperlik montajına da başlandı.

İhtiyaçlarını kendi iç dinamikleriyle karşılama çabasıyla gerekli malzemeleri temin eden hastane, malzemeler montajlandıktan sonra elde edilen siperlikleri gerekli dezenfeksiyon işleminden geçirildikten sonra personele sunuyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN